×
2022. 01 27.
Csütörtök
Angelika
0 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.42 RON
100HUF = 1.38 RON
Külföld

Végignézte ahogy megfullad a fia

2013.01.18 - 14:56
Megosztás:
Végignézte ahogy megfullad a fia

Cambridge - Véletlenül felakasztotta magát egy 12 éves fiú – a szerencsétlen balesetnek az édesanyja is szemtanúja volt, de mivel mozgássérült, nem tudott segíteni rajta.

Marlowe Isaac Myers a kabátjánál fogva akadt fenn a fogas akasztón, a cipzár pedig pont a gégéjét nyomta, méghozzá olyan erősen, hogy a fiú megfulladt. Amikor az édesanyja, Nicki Myers (39) meglátta a fia vergődését, kétségbeesetten próbálta levágni a kabátját róla – de mivel kerekesszékhez kötött, nem ért fel olyan magasra, hogy segíteni tudjon.

Úgy döntött, egy nagyobb kést hoz a konyhából, hátha azzal el tudja érni a cipzárt – de mire visszaért, a fia teste már élettelenül lógott. A kiérkező mentősök megpróbálták újraéleszteni a fiút, de minden igyekezetük ellenére már nem sikerült visszahozniuk őt az életbe – írja a Daily Mail.

 

A halottkém kizárta az öngyilkosságot; a nyomozás szerint annál valószínűbb, hogy egy rosszul sikerült gyerekcsínyről van szó. Marlowe ugyanis ismert tréfamester volt, sokszor megviccelte a családját. A rendőrök egy széket is találtak az akasztó alatt – ezért feltételezik, hogy a fiú azt akarta eljátszani, hogy a kabátjával együtt lóg az akasztón. (blikk.hu)

Cookie