×
2022. 06 25.
Szombat
Vilmos
27 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.69 RON
100HUF = 1.23 RON
Sport

Vb-érmekkel tértek haza a táncosok

2022.06.21 - 14:02
Megosztás:
Vb-érmekkel tértek haza a táncosok
A Tánc Világszövetsége (WDA) által rendezett világbajnokságon léptek zsűri elé Soroksáron a szatmárnémeti Thomas Gym hat sportolója, fitnesz akrobata-show kategóriában.

A három napos világversenyen egyébként több mint 630 sportoló vett részt, akik fitnesztánc, fitnesz-show, akrobata show, táncshow, fantasy, lyrical, contemporary, modern, diszkó, street dance versenyszámokban, vagy nyílt versenyben mérkőztek meg a bajnoki címekért. 
Marius Thomas edző szatmári tanítványai egyéni számokban versenyeztek, közülük Anastasia Bonea a 7–9 évesek korosztályában vb-ezüstérmet szerzett, míg csapattársa, Lara  Maria Fănățan bronzérmes lett.
A 11 évesek megmérettetésén Casandra Pașcalău a 6., Delia Surducan a 7. lett. A 12 évesek versenyében Andreea Gnandt kevéssel maradt le a dobogóról, a 4. helyen zárt, míg a nyolcadik osztályosok képességvizsgája után versenyző Livia Ionela Păcurar hatodik lett a 15 évesek küzdelmében.

Pesek Attila

Debrecenben zárták az évet a lányok
Immár hagyománnyá vált, hogy a Szatmárnémeti Thomas Gym Sportklub Debrecenben, a Szivárvány SE által rendezett Jégvirág fitness-versenyen zárja az évadot.
Vb-érmekkel tértek haza a szatmári fitnesz-tornászlányok
Egy világbajnoki, és további négy érmet szereztek meg a Szatmárnémeti Thomas Gym sportolói a Nemzetközi Naturál Testépítő-szövetség (INBA) égisze alatt rendezett bukaresti világtornán, amelyen közel 200 versenyző mérkőzött meg egymással.
Két arany, két ezüst a szatmári tornászlányoknak
A Nemzetközi Naturál Testépítő Szövetség (INBA) égisze alatt rendezett Hungarian INBA Elite Tour&Pro Show 2021 elnevezésű nemzetközi versenyen léptek a zsűri elé a Szatmárnémeti Thomas Gym fitness-tornászai.
Cookie