×
2021. 04 17.
Szombat
Rudolf
3 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.92 RON
1USD = 4.11 RON
100HUF = 1.36 RON
Szatmárnémeti

Várják a régi-új gazdikat

2021.04.07 - 18:30
Megosztás:
Várják a régi-új gazdikat
Az elkóborolt kutyusok gazdái is felkereshetik a Freelife egyesületet / Fotó: Facebook/Freelife egyesület
A Freelife Egyesület önkéntesei újabb kutyákat fogadtak be, gazdik jelentkezését várják.

A szatmárnémeti Freelife Egyesület a Facebook-oldalán közölte a hírt, hogy az elmúlt napokban újabb kutyákra bukkantak az utcákon. A kutyusokat a menhelyre szállították, majd ezt követően megkapják a szükséges állategészségügyi ellátás: féregtelenítés, chipezés, sterilizálás. Az egyesület önkéntesei a legutóbbi akcióik során Szatmárnémetiben a Solidarităţii, az Ostrovului, a 17-es lakónegyed, illetve a Carpaţi I és II lakónegyed környékén bukkantak az utcára került kutyusokra. A kutyusokról fényképek is készültek, amelyek megtekinthetők az egyesület Facebook-oldalán.

A civil szervezet arra kér mindenkit, hogy amennyiben felismeri elvesztett kutyusát, a lehető legrövidebb időn belül jelentkezzen, felmutatva az állat egészségügyi kiskönyvét. Akik pedig még nem tették meg, és lehetőségük van rá, fogadjanak örökbe egy kis kedvencet. A menhelyen sajnos igencsak bőséges a választék, hiszen az egyesület közel 600 kutyusról gondoskodik, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő legjobb barátjelöltet. Akik szeretnének örökbe fogadni, adományozni, az önkéntes programba jelentkezni, illetve a jövedelemadójuk 3,5%-ának felajánlásához szükséges formanyomtatványra lenne szükségük, a 0746.813.484-es, a 0724.003.443-as vagy a 0745.521.042-es telefonszámon, illetve az egyesület weboldalán (https://bit.ly/32WpVzT) kaphatnak több információt, vagy ellátogathatnak az ipari park szomszédságában található menhelyre.

Kallós András 

Ne hagyjuk hátra őket!
A szatmárnémeti Freelife Egyesület egyre több elhagyott kutyusra bukkan mentőakciói során.
Fogadjunk örökbe!
A Freelife egyesület örökbe adási akciót tart március 27-én, szombaton Szatmárnémetiben, az Auchan bevásárlóközpont bejárata előtt.
Segítsünk a Freelife-nak!
A szatmárnémeti Freelife Egyesület munkatársai és önkéntesei évek óta az ember legjobb barátainak a szolgálatában állnak.
Cookie