×
2021. 10 21.
Csütörtök
Orsolya
20 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.25 RON
100HUF = 1.36 RON
Nagykároly

Várják a nagykárolyi diákokat a szakkörökre

2021.09.24 - 16:40
Megosztás:
Várják a nagykárolyi  diákokat a szakkörökre
A Nagykárolyi Művelődési Központ is benépesült a tanév kezdetével (Fotó: SZFÚ archív)
Elkezdődött a tanév, így a Nagykárolyi Művelődési Központ is benépesült. Továbbra is várják azonban mindazon diákokat, akik szeretnék megismerni, kipróbálni a szakoktatók által vezetett foglalkozásokat.

Szűcs József igazgató tájékoztatása szerint az alábbi foglalkozások indultak az általa vezetett intézmény berkeiben: gitároktatás (Bogáti-Bokor Ákos), fúvós hangszerek (Czier Zsolt, Schuller Helmut), modern tánc (Raluca Păvăluc), román népi zene és tánc (Adrian Paşca), magyar néptánc (Maier Reimond), színjátszás: román tagozat (Adian Ştefănuţi), színjátszás: magyar tagozat (Szolomájer Tímea), könnyűzenei együttesek, ének, dob (Szűcs József), festészet, rajz, fotó (Fastus Josef).
„Újdonságnak számít a fúvóshangszeres képzés, melyet két elismert szakember tart majd. Nagyon szeretnénk újból meghonosítani a fúvósképzést Nagykárolyban, s ehhez jó alapot jelentett a nyári fúvóstábor is, ahol a szülők és a gyermekek is nagyon nyitottan álltak a kezdeményezéshez. Bízunk benne, hogy a lelkesedés kitart, és hamarosan a helyi kulturális eseményeken a nagykárolyiak saját fúvószenekara szolgáltatja a zenei aláfestést. A többi szakkörrel kapcsolatban elmondanám, hogy kollégáim nagyon elhivatott, remek szakemberek, akik többéves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek. Várjuk a gyerekeket, akik így hasznosan, jó társaságban, kellemes körülmények között tölthetik szabadidejüket. A képzéseken való részvétel ingyenes” — hangsúlyozta ki Szűcs József. SZFÚ

Pároknak szóló versenyt hirdetnek
A Nagykárolyi Művelődési Központ szervezésében kerül megrendezésre a Jól ismerlek?! elnevezésű, pároknak szóló megmérettetés.
Újraindulnak a szakkörök
A Nagykárolyi Művelődési Központ 2020. június 9-től újraindítja szakköreit, tiszteletben tartva a koronavírus okozta COVID-19 betegség megelőzését célzó intézkedéseket.
Cookie