×
2021. 10 19.
Kedd
Nándor
4 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.27 RON
100HUF = 1.37 RON
Sport

Újonc karatecsoportot indít a Samuraiul SK

2021.09.13 - 16:21
Megosztás:
Újonc karatecsoportot indít a Samuraiul SK
Már 5 éves korosztálytól várja a sportolni vágyó gyerekeket Szatmárnémetiben és Lázáriban a Samuraiul SK, Szatmár megye egyik legrégebbi karateegyesülete.

Magos Róbert karatemester hangsúlyozta, hogy a sportolás egy egészséges, boldog és kiegyensúlyozott gyermek- és felnőttkort biztosít, ehhez a legjobb választás lehet a karate. Az edzésekre a gyerek és felnőtt korosztályt egyaránt várják, a kezdőknek pedig ingyen kimonót is biztosítanak. A több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező Magos (6. Dan) munkáját Filer Iván (4. Dan) oktató segíti. Bővebb felvilágosítás kapható 0748.539.866 -os telefonszámot hívva. 

Pesek Attila

Váncsa és Burya is vb-aranyat szereztek
Hét éremmel tértek haza a Szatmárnémeti VSK karatékái az Egyesített Karate Világszövetség (WUKF) által Kolozsváron rendezett világbajnokságról.
Tajcsi-tanfolyamot tartott az udvarhelyi nagymester
A szakágban elismert shotokan karate nagymester, shihan Kovács Zsigmond (6. Dan) volt a Szatmárnémeti Okinawa SK vendége az elmúlt hétvégén, aki a klub sportolóinak tartott tanfolyamot.
A judo után a karate is Tokióban debütál az olimpián
A világ egyik legismertebb és legnépszerűbb küzdősportjának debütálása az olimpián történelmi pillanat lesz. csütörtökön, pénteken és szombaton rendeznek kumite és kata küzdelmeket.
Cookie