×
2021. 10 19.
Kedd
Nándor
4 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.27 RON
100HUF = 1.37 RON
Belföld

Tűz ütött ki a kolozsvári Tetarom ipari park egyik csarnokában

2021.09.21 - 08:49
Megosztás:
Tűz ütött ki a kolozsvári Tetarom ipari park egyik csarnokában
Sűrű füsttel járó, nagy erejű tűz ütött ki kedd reggel a kolozsvári Tetarom 1 ipari parkban.

'A tűz a Törökvágásban felépített ipari park egyik csarnokában ütött ki, a tűzoltók négy kocsival szálltak ki a helyszínre és egy SMURD-csapat is ott van. Eddig nem jelentettek áldozatokat. A mintegy 600 négyzetméteres csarnokban több vállalat is működik' - tájékoztat a Kolozs Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség.

A lakosságot a RO-ALERT rendszeren keresztül figyelmeztették a tűzesetre és a sűrű füstre, azt javasolva nekik, hogy maradjanak az épületekben és csukják be az ablakokat.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint ez idáig nincsenek olyan információk, hogy toxikus gáz szabadulna fel az égés nyomán, a figyelmeztetést a sűrű füst miatt küldték ki a hatóságok a kolozsvári és kisbácsi lakosságnak.
AGERPRES

Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt kivizsgálás indult a konstancai kórháztűz ügyében
Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt kivizsgálás indult a konstancai kórháztűz ügyében - értesült az AGERPRES hírügynökség ügyészségi forrásokból. Egy csapat már a helyszínen vizsgálódik, a nyomozást a konstancai törvényszéki ügyészség irányítja.
Összesen 113 beutalt volt a konstancai járványkórházba
Összesen 113 beutalt volt a konstancai járványkórházban, ahol tűz ütött ki pénteken; a betegek közül tízet az intenzív terápiás osztályon kezeltek - közölte az Egészségügyi Minisztérium.
Frissítve! Tűz ütött ki a konstancai járványkórházban
Tűz ütött ki péntek reggel a konstancai járványkórház intenzív terápiás osztályán, a hatóságok vörös készültségi kódot léptettek érvénybe.
Cookie