×
2024. 04 15.
Hétfő
Anasztázia, Tas
19 °C
tiszta égbolt
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.66 RON
100HUF = 1.27 RON
Szatmárnémeti

Több mint százan keresték a húsvéti kincseket

2024.03.31 - 07:34
Megosztás:
Több mint százan keresték a húsvéti kincseket
Fotók: EKE-Szatmárnémeti
Idén is izgalmas húsvéti kincskereső játékkal lepte meg az Erdélyi Kárpát Egyesület - Szatmárnémeti a gyermekeket. A harmadik ízben megszervezett kincsvadászaton több, mint százan vettek részt.

103 gyerek gyűlt szombat reggel össze a szatmárnémeti Kossuth-kertben, hogy megtalálják az Erdélyi Kárpát Egyesület - Szatmárnémeti által szervezett 3. Húsvéti kincskeresés 17 pontban elrejtett meglepetését, ehhez pedig egy térkép szolgált segítségükre.

eke-husveti-kincskereses-8.jpg

A húsvétra szánt tojáskákat, cukorkákat, vagy egyéb ajándékokat a szervezők elrejtették a Kossuth-kertben, a gyermekeknek pedig a Zöld ház mögötti sétányról indulva ezeket kellett megtalálniuk. 

eke-husveti-kincskereses-7.jpg

Kis kosárkáikkal, melybe összegyűjthették a meglepetéseket, vidáman és hatalmas izgalommal indultak útnak a gyerkőcök. A megfigyelőképességet is próbára tevő tájékozódási verseny pedig kiváló mókának bizonyult, kivétel nélkül széles mosolyú, kipirult arcú, izgatottan keresgélő gyermekekkel találkozhattak azok, akik a Kossuth-kertben jártak.

eke-husveti-kincskereses-5.jpg

"Köszönjük, hogy ennyien eljöttetek idén is, köszönet a szülőknek, hogy évről évre a fakanalat letéve kimozdítjátok a gyerkőcöket. Nem utolsósorban pedig köszönet a sok segítő szándékú jóembernek, akik segítettek a lebonyolításban!" – írta az Erdélyi Kárpát Egyesület - Szatmárnémeti nevében közösségi oldalukra Bartha Botond-Zsolt szervező.

eke-husveti-kincskereses-6.jpg
eke-husveti-kincskereses-4.jpg
eke-husveti-kincskereses-3.jpg
eke-husveti-kincskereses-2.jpg

Hírszerkesztő