×
2021. 10 19.
Kedd
Nándor
4 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.27 RON
100HUF = 1.37 RON
Sport

Temesváron is remekeltek a tánciskolások

2021.10.13 - 15:47
Megosztás:
Temesváron is remekeltek a tánciskolások
Az osztályonkénti bajnokságon jegyzett sikerek után újabb értékes érmekkel gadagították gyűjteményüket a szatmárnémeti Loga Dance School sporttáncosai.

A Temesváron rendezett nyílt bajnokságon a Vékony Viktor, Loga Hajnalka edzőpáros tanítványai két versenyszámban neveztek, és mindkettőn dobogós helyen zártak.  
Az Andrei Varga, Pauliuc Rita kettős a 12–15 évesek open basic standard versenyszámba tizenkét nevező közül zárt a második helyen, míg a Daniel Pop, Mihaela Goras páros a 16–34 évesek open basic latino versenyszámba nyolc nevező között szerzett ezüstérmet.
Mint arról beszámoltunk, a Brassóban rendezett osztályonkénti bajnokságról két bajnoki címmel és egy bajnoki bronzéremmel tértek haza a szatmári tánciskola sportolói. A dobogó harmadik fokára a Varga, Pauliuc kettős állhatott fel akkor. 
Ezen a hétvégén újabb bajnoki párbajra állnak fel a szatmáriak: Piatra Neamțon a tíztánc-bajnokságot rendezik.

Pesek Attila
 

Bajnokok a szatmári sporttáncos-párosok
A szatmári Vonház Erik és húga, Ingrid, illetve Yassin Maktary és Domokos Blanka bajnoki címet szereztek a 19–34 évesek között a Brassóban rendezett osztályonkénti országos viadalon.
A bajnokságra alapoztak a Loga Dance School sporttáncosai
Kilenc alkalommal szólították dobogóra szombaton a szatmárnémeti Loga Dance School sporttáncosait az egyik legrangosabb hazai versenyen, a Szatmári Kupa ranking tornán.
A sporttánc hazai legjobbjai is jöttek Szatmárra
Akárcsak 2019-ben, illetve az azt megelőző nyolc évben, 2021-ben is ünnepi pompába öltözött a szatmárnémeti Both Katalin Sportterem, a játéktérre pedig táncparketta került, hogy az ország minden sarkából érkező sportolók megméressék magukat az egyik legrangosabb hazai versenyen, a Szatmár Kupája ranking tornán.
Cookie