×
2021. 11 27.
Szombat
Virgil
5 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.39 RON
100HUF = 1.34 RON
Belföld

Temesvár: megszökött a kórházból egy koronavírussal diagnosztizált iraki menedékérő, a rendőrség keresi

2021.09.30 - 12:55
Megosztás:
Temesvár: megszökött a kórházból egy koronavírussal diagnosztizált iraki menedékérő, a rendőrség keresi
Egy negyvenéves iraki férfit keres a temesvári rendőrség, akit COVID-19-cel diagnosztizáltak a temesvári városi kórházban, majd elhagyta az egészségügyi intézményt.

A rendőrség a betegségek visszaszorítására irányuló erőfeszítések meghiúsítása miatt indított eljárást.

A Temes megyei rendőrség tájékoztatása szerint a 40 éves Jaman Ibrahim Shukr iraki menedékkérő szeptember 27-én 23 óra körül elhagyta a temesvári városi kórházat, és azóta nem került elő. A férfit a kórházban COVID-19-cel diagnosztizálták.

Jaman Ibrahim Shukr 1,80 centiméter magas, 70 kg, haja barna. Sötét színű nadrágot és szintén sötét színű felsőt viselt.

A nyomravezetők az 112-es telefonszámot hívhatják, illetve bármely rendőrőrsön jelentkezhetnek az információkkal.
AGERPRES

GCS: 1727 új fertőzést igazoltak, 180 Covid-beteg halálát regisztrálták
A Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS) szombati közlése szerint az utóbbi 24 órában 1727 személyt diagnosztizáltak SARS-CoV-2-fertőzéssel; ugyanakkor 180 koronavírussal összefüggésbe hozható halálesetet regisztráltak, ezek közül 19 korábban következett be.
Ciucă: a kormány hamarosan bejelenti a koronavírus dél-afrikai variánsának romániai terjedését megakadályozó intézkedéseket
A hatóságok a legrövidebb időn belül bejelentik a koronavírus dél-afrikai variánsának romániai terjedését megakadályozó intézkedéseket - ígérte péntek este a kormány Facebook-oldalán a miniszterelnök.
Alig több mint százan szorulnak kórházi ápolásra
A járványgörbe laposodásának köszönhetően napok óta folyamatosan és jelentősen csökken az intézményes ápolásra szoruló koronavírus-fertőzöttek száma, amely pénteken már csak alig valamivel haladta meg a százat.
Cookie