×
2024. 06 19.
Szerda
Gyárfás
18 °C
szórványos felhőzet
1EUR = 4.98 RON
1USD = 4.64 RON
100HUF = 1.26 RON
Sport

Táncsport: Varga és Puşcaş jó eredményei Varsóban

2024.05.30 - 10:25
Megosztás:
Táncsport: Varga és Puşcaş jó eredményei Varsóban
Varga Andrei és Pușcaș Iulia. (Fotó: logadance.ro)
A világ legjobb sportolói között léptek táncparkettre a szatmárnémeti Loga Tánciskola táncosai, az elért eredményekkel maguk és a szakma is elégedett lehet.

A szatmárnémeti Loga Tánciskola sportolói, Varga Andrei és Pușcaș Iulia a 2024. május 26-án Lengyelországban megrendezett WDSF Open Warsaw nemzetközi versenyen lenyűgözték a táncparketten a közönséget és a zsűrit egyaránt.

Jó felkészülés

A két tehetséges táncos kiemelkedő eredményeket ért el minden kategóriában, amelyben versenyeztek.
Az ifjúsági kategóriában Andrei és Iulia a 10. helyen végzett a 28 résztvevő páros közül, eleganciáról és tökéletes technikáról téve tanúbizonyságot.
A felnőtt kategóriában 33 páros közül a 19. helyet szerezték meg, a Rising Star kategóriában pedig 22 páros közül a 14. helyen végeztek, ami következetes és minőségi felkészülésre utal.
A varsói versenyen a világ legjobb táncosai vettek részt, és Andrei és Iulia teljesítménye tényleg elismerésre méltó.

Következő versenyek

„Rendkívül büszkék vagyunk az eredményeikre. Ezek az eredmények kemény munkájukról és szenvedélyükről, valamint a Loga Tánciskolában nyújtott képzés minőségéről tanúskodnak" – nyilatkozta a versenyt követően Loga Lóránt, a tánciskola vezetője. Gratulálunk, Varga Andrei és Pușcaș Iulia, ezekhez a kiemelkedő eredményekhez, továbbá sok sikert kívánunk nekik a jövőben és még sok szép eredményt a közelgő szlovákiai és németországi versenyeken!”

Hírszerkesztő
 

Sakk: Seletye-bronz a kolozsvári próbán
Kiváló eredményt jegyzett Seletye Dominik a kolozsvári Sports Festivalon. Margareta Sarivan edző tanítványa a 49 nevezést regisztráló ÉLŐ 1700-1800 csoportban remekelt.
Táncsport: húsznál is több érem Kassáról
A június 8. és 9. közötti hétvégén Kassán versenyeztek a szatmárnémeti Loga Tánciskola sportolói. Huszonegy érmet hoztak haza a megmérettetésről.
Cselgáncs: aranyérmet szereztek a Balkán-bajnokságra készülők
A szlovákiai Nagymihályon léptek tatamira az elmúlt hétvégén a Szatmárnémeti Olimpia VSK judokái, akik a június közepén a Balkán-bajnokságon kell majd bizonyítsanak.