×
2024. 06 19.
Szerda
Gyárfás
18 °C
szórványos felhőzet
1EUR = 4.98 RON
1USD = 4.64 RON
100HUF = 1.26 RON
Sport

Táncsport: negyedik lett Cezar és Fuşle

2024.06.05 - 14:41
Megosztás:
Táncsport: negyedik lett Cezar és Fuşle
(Fotó: Loga Dance - The rhythm is in you!)
Az elmúlt hétvégén, június 1-jén a Loga Tánciskola táncosai részt vettek a Brassóban megrendezett Tíz tánc elnevezésű országos bajnokságon, amelyen több mint 350 pár vett részt.

A Loga Tánciskola csak egy párral képviseltette magát, a szatmárnémeti egyesülettől Fania Cezar & Fusle Ariana lépett parkettre. Ők standard és latin táncokat táncoltak, sikerült a döntőig jutniuk, ahol az igen előkelő negyedik helyet szerezték meg.

Bréma, két verseny

Szintén az elmúlt hétvégén, szombaton és vasárnap, a németországi Brémában vett részt a Bagosi Zoltán & Illyés Dalma páros, a kolozsvári Attitude klubbal vegyespárost alkotva.
Ők részt vettek a WDSF Latino Senior 2 Openen, ahol 36 párból a 21. helyet szerezték meg, valamint a Latino Tánc Világbajnokságon is versenyeztek, a Senior 2 kategóriában, ahol pedig 65 párból a 39. helyet szerezték meg.
Gratulálunk minden sportolónak és edzőnek az elért eredményekhez!

Hírszerkesztő
 

Sakk: Seletye-bronz a kolozsvári próbán
Kiváló eredményt jegyzett Seletye Dominik a kolozsvári Sports Festivalon. Margareta Sarivan edző tanítványa a 49 nevezést regisztráló ÉLŐ 1700-1800 csoportban remekelt.
Táncsport: húsznál is több érem Kassáról
A június 8. és 9. közötti hétvégén Kassán versenyeztek a szatmárnémeti Loga Tánciskola sportolói. Huszonegy érmet hoztak haza a megmérettetésről.
Cselgáncs: aranyérmet szereztek a Balkán-bajnokságra készülők
A szlovákiai Nagymihályon léptek tatamira az elmúlt hétvégén a Szatmárnémeti Olimpia VSK judokái, akik a június közepén a Balkán-bajnokságon kell majd bizonyítsanak.