×
2022. 05 27.
Péntek
Hella
26 °C
Közepes felhősödés
1EUR = 4.94 RON
1USD = 4.61 RON
100HUF = 1.26 RON
Külföld

Szurkoljunk Adélnak!

2012.12.15 - 07:11
Megosztás:
Szurkoljunk Adélnak!

Szombaton Nagykárolyba érkezik az RTL Klub egy stábja, hogy este fél nyolckor a Joy Pub szórakozóhelyen összegyűlt Csobot Adél-szurkolótábort bekapcsolhassa az X-Faktor élő adásába.

Mint ismeretes, a szombati elődöntőben hárman mérhetik össze tudásukat, Csobot Adél, Antal Timi és Oláh Gergő, közülük ketten juthatnak tovább a vasárnapi döntőbe kizárólag a közönségszavazás alapján.

A nagykárolyi pubból az RTL Klub műsorvezetője, Mádai Vivien fog tudósítani, továbbá Kiss Ildi, a szurkolótábor szervezője, egyben Adél kémia szakos tanárnője elmondta, hogy egy meglepetés-sztárvendég is jelen lesz a helyszínen.

Ajándékként éli meg a döntőt

A hétvégi megmérettetés előtt Adél édesanyját, Csobot Ildikót kérdeztük arról, miképp viszonyul a helyzethez.

— Gondolom nagyon izgul Adélért. Édesanyja, hogyan fogja „túlélni” ezt a hétvégén?

— Elsősorban nagyon várom, hogy vége legyen az X-Faktornak, hogy én is visszakapjam a nyugalmamat, hiszen az utóbbi hónapokban nagyon felpörögtek az események a lányom körül. Így nem csoda, hogy anyukaként féltem őt és a lelki világát. Nagyon szurkolok neki, naponta beszélünk mobiltelefonon és amennyire tőlem telik, tartom benne a lelket.

— Adél hogyan éli meg a sikert, azt, hogy ilyen sokáig menetelt a műsorban?

— Úgy érzem felnőtté érett. Az elmúlt hónapok alatt annyi mindent megélt, annyi kihívás elé nézett, és végig olyan nyomás alatt volt, hogy tisztes helytállásával ezt bebizonyította. Mindez egy felnőtt számára is nagy megmérettetésnek számít, nemhogy egy 18 éves lánynak. Nagyon büszke vagyok rá, mert szerintem jól megküzdött a helyzettel.

— Mire számít a hétvégi végső küzdelemben? Van-e esélye Adélnak a vasárnapi döntőbe jutásra, akár a győzelemre?

— Innen már mindenkinek van esélye. Érzésem szerint mindhárman nyertesként kerülnek ki az X-Faktorból, bárhogy alakuljon is a végső sorrend. Adél már az eddigi részvétellel is rengeteget nyert, a műsor elején én sem és ő sem számított arra, hogy idáig eljut. Nyilván a végső győzelem feltenné a koronát eddigi szereplésére, de a finálé hétvégéjét így is ajándékként élem meg és gondolom a lányom is hasonlóan vélekedik.

 ifj. Deák Endre

Cookie