×
2021. 01 20.
Szerda
Fábián, Sebestyén
-4 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.87 RON
1USD = 4.02 RON
100HUF = 1.36 RON
Szatmárnémeti

Színházi bemutató a magyar kultúra napján

2021.01.13 - 14:14
Megosztás:
Színházi bemutató a magyar kultúra napján
A Harag György Társulat január 22-én, a magyar kultúra napján mutatja be László Miklós klasszikus magyar vígjátékát, az Illatszertár című produkciót a társulat egykori színésze, Márkó Eszter rendezésében.

Az 1930-as évek Budapestjét megidéző történetet sokszor fel- és átdolgozták, több hollywoodi film és Broadway-musical is született belőle. Az előadás egy igazán kedves történettel, andalító zenékkel és közönségkedvenc színészek játékával várja a színházba visszatérő közönséget a január 22-én 19 órakor tartandó bemutatóra, illetve a 23-án és 24-én szintén 19 órától kezdődő előadásokra. Jegyek kaphatók az Északi Színház Horea utcai jegyirodájában hétköznaponként 10 és 17 óra, szombaton pedig 10 és 13 óra között. Online jegyvásárlás: biletmaster.ro. A járványügyi előírások miatt a helyek száma korlátozott, ezért kérik a közönséget, hogy jegyeiket elővételben váltsák meg.

E.Gy.

Mesesorozatot indít a Harag György Társulat
Szatmárnémeti magyar nyelvű rádiójában, a City Rádióban futó esti mesék mellett a Harag György Társulat újabb sorozatot indít.
Visszatérnek a „haragos”  esti mesék a City Rádióba
Nagy sikert arattak a tavaszi egészségügyi vészhelyzet idején a City Rádióban esténként hallható esti mesék, amelyeket a Harag György Társulat tolmácsolásában hallhattak a gyerekek, családok. Most pedig visszatérnek a mesék a rádióba, december hónapban, december 7-étől újra hallhatók majd színészek által felolvasott mesék hétköznap esténként 8 órai kezdettel.
Magyar klasszikus a társulat utolsó előadása 2020-ban
Elkezdődtek a próbák, a társulat bízik benne, hogy szilveszterkor be is mutathatja az Illatszertár című vígjátékot. A tervezett előadásban a társulat közkedvelt színészei szerepelnek.
Cookie