×
2020. 09 19.
Szombat
Vilhelmina
19 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.86 RON
1USD = 4.10 RON
100HUF = 1.35 RON
Szatmárnémeti

Színház a parkban — szatmári zöldövezetekben játszottak a színészek

2020.09.15 - 11:03
Megosztás:
Színház a parkban — szatmári zöldövezetekben játszottak a színészek
Az Ándi Gherghe által rendezett, a három történetet egy előadásban bemutató produkció teljes egészében pénteken, szeptember 18-án 19 órától lesz látható először az Északi Színház előadótermében.

Rendhagyó helyszíneken léptek a képzeletbeli deszkákra a hétvégén a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának és Mihai Raicu Társulatának a színészei. A Székely Csaba írásai alapján színpadra vitt, A 0. kilométerkőnél című kétnyelvű előadás három egyfelvonásosban mutat be képeket társadalmunk működéséről, egyebek mellett politikáról, manipulációról, előítéletekről.
Szeptember 11-én a Kossuth-kertben az állatok történetét követhettük nyomon, szeptember 12-én a Csend parkban, a 16-os lakótelepen gyerekek voltak a bemutatott történet főszereplői, szeptember 13-án pedig az UFO-parkban — stílszerűen — marslakók voltak a főhősök, akik a Földről érkező menekülteket fogadták.

Az Ándi Gherghe által rendezett, a három történetet egy előadásban bemutató produkció teljes egészében pénteken, szeptember 18-án 19 órától lesz látható először az Északi Színház előadótermében. A bemutatóra a Harag György Társulat bérletesei előregisztrációt követően vehetnek részt, ugyanis a járványügyi előírások miatt a színházépületben csak a helyek harmadát lehet elfoglalni.

A társulat bérletesei szeptember 15-ig jelezhették részvételi szándékukat, a szabadon maradt helyeket a társulat mától jegyárusításban értékesíti. Bővebb információkkal a szervezes.harag@gmail.com-os e-mail-címen, a 0261.712.106-os telefonszámon, vagy személyesen az Északi Színház Horea utcai jegyirodájában szolgálnak.

Közös bemutatót tart az Északi Színház két tagozata
Pénteken 19 órai kezdettel hosszú idő után újabb bemutatóra kerül sor a Szatmárnémeti Északi Színház előadótermében, a magyar és a román társulat első közös, kétnyelvű produkciója látható.
Jövőre, veled, ugyanitt – az Északi Színházban
Vasárnap, szeptember 20-án 19 órai kezdettel az Északi Színház előadótermében lesz látható a Harag György Társulat nagy sikerű, romantikus vígjátéka, a Jövőre, veled, ugyanitt.
Parkokban játszanak a szatmári színészek
Hétvégén Szatmárnémetiben, a Kossuth-kertben, a Csend és az UFO-parkban lesz látható a Harag György Társulat és a Mihai Raicu Társulat művészeinek közös, kétnyelvű produkciója.
Cookie