×
2024. 05 25.
Szombat
Orbán
26 °C
tiszta égbolt
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.59 RON
100HUF = 1.29 RON
Vidék

Szezonkezdés és vidám majális a sándorhomoki Kováts-kúriánál

2024.05.07 - 17:30
Megosztás:
Szezonkezdés és vidám majális a sándorhomoki Kováts-kúriánál
Dobjuk fel a májust és koronázzuk meg a tavaszt a sándorhomoki Kováts-kúriánál! — hívnak a szervezők. Szombaton egésznapos program, a gyerkőcöket a II. Sándorhomoki Ötkarikás Játékok, piknikes majális várja az érdeklődőket Szatmár megye leghangulatosabb kúriájánál.

A majális szezonja remek alkalom arra, hogy együtt legyünk és ismét élettel töltsük meg a sándorhomoki Kováts-kúria udvarát. A tavalyi sikeres első kiadást követően, május 11-én, szombaton 10 órai kezdettel ismét megszervezik a Spring games at the mansion rendezvényt, ahol a szabadtéri programok és a piknikes majális hangulata lengi be a kúria hátsó udvarát.

II. Sándorhomoki Ötkarikás Játékok - gyermekvetélkedő

hirek/2024/05-majus/gon-3955.jpg

A gyermekek számára - négy különböző korcsoportban (4-6 év, 7-9 év, 10-12 év és 13-14 év) - megrendezik a II. Sándorhomoki Ötkarikás Játékokat, amelyen a résztvevők különböző ügyességi próbák során pontokat gyűjtve haladnak a végső diadal irányába. 

Az ügyességi játékokból álló vetélkedőre online lehet jelentkezni, az űrlap kitöltésével  
Jelentkezési határidő: május 9., 20 óra.

Piknik és szabadtéri kikapcsolódás

Fontos kiemelni, hogy a szervezők mindenkit várunk, aki a friss levegőn szeretne kikapcsolódni és egy-egy pokrócot leterítve a piknikes majálisok hangulatát átélni.

A tágas udvaron egész nap lehetőség lesz különböző szabadtéri játékokkal játszani - röplabdázni, tollasozni, frizbizni. Jelen lesz a TestPlay társasjátékbolt is — nekik köszönhetően különböző társasjátékokat is ki lehet próbálni. 11 órától Szolomájer Tímea Body Art foglalkozással várja a hölgyeket. A programon résztvevők izolírt hozzanak magukkal. 12 órai kezdettel a Szatmári Íjászok Baráti Társaság tagjaival pedig célba lőni és az íjászkodás alapjait lehet elsajátítani. 

Dobjuk fel a májust és koronázzuk meg a tavaszt a sándorhomoki Kováts-kúriánál! — invitálnak a szervezők.

Hírszerkesztő

SZÓLJON HOZZÁ FACEBOOKON! 

hirek/2024/05-majus/homok-cover-24-1.jpg