×
2021. 04 17.
Szombat
Rudolf
4 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.92 RON
1USD = 4.11 RON
100HUF = 1.36 RON
Sport

Szerdán Brassó ellen zárják az alapszakaszt

2021.04.06 - 13:01
Megosztás:
Szerdán Brassó ellen zárják az alapszakaszt
Utolsó mérkőzését játssza szerdán 19 órától a Nemzeti Liga alapszakaszában a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata.

A Brassói Olimpia ellen, a 19. fordulóból elhalasztott bajnoki találkozót pótolják 19 órától a Both Katalin Sportteremben.

Az eredménytől függetlenül Miguel Lopez edző alakulata a táblázat második helyén zárja az alapszakaszt, a brassóiak pedig a 4. helyen maradnak. Viszont a VSK-nak fontos lenne behúzni ezt a meccset is, hogy lendületbe maradjon a rájátszás meccseire. A román szövetség ugyanis már közölte, hogy a jövő héten kezdődnek a negyeddöntő találkozói: hétfőn és kedden a VSK a 7. helyen záró Kolozsvári Universitateával mérkőzik majd Szatmárnémetiben, a két nyert meccsig tartó párharcban.

Továbbjutás esetén, az elődöntőben az FCC Baschet Arad – Phoenix CSU Simona Halep Konstanca párharc továbbjutója lesz az ellenfél. 

Pesek Attila

Kötelező itthon tartani a pontokat
Ritli Zoltán bízik abban, hogy számíthat a szombati meccsen azokra a játékosaira is, akik múlt héten sérülés miatt csak „féllábon” játszottak, de lejár most már Ritli Raul eltiltása is.
Elhunyt Fogel László, a Szatmárnémeti VSK igazgatója
Csütörtök hajnalban, hosszan tartó betegség után, 68. életévében elhunyt Fogel László közgazdász, a Szatmárnémeti Városi Sportklub igazgatója.
Sima ügy, elődöntős a VSK
Mindkét nap ötven pont különbséggel verte a kolozsvári ellenfelét a Szatmárnémeti VSK, aki így máris készülhet a női kosárlabda-bajnokság rájátszásának elődöntőjére, ahol az Arad vár rá.
Cookie