×
2021. 09 29.
Szerda
Mihály
16 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.24 RON
100HUF = 1.38 RON
Programajánló

Szentignáci lelkigyakorlat

2021.06.25 - 20:00
Megosztás:
Szentignáci lelkigyakorlat
A lelkigyakorlat egyéni elcsendesedési lehetőséget és csoportos foglalkozást egyaránt tartalmaz / Fotó: szatmariegyhazmegye.ro
Négynapos szentignáci lelkigyakorlatnak ad otthont június 29. és július 3. között a Helga Winter Lelkigyakorlatos Ház Erdődhegyen, melyet a szatmári püspökség világiak irodája szervez, Pakot Géza jezsuita atya, a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum spirituálisa és önkéntes munkatársai kísérésével.

Jellegzetessége a programnak, hogy egyéni elcsendesedési lehetőséget és csoportos foglalkozást egyaránt tartalmaz, valamint a tapasztalatok kis csoportban történő megosztását. A lelkigyakorlat arról szól, hogy ránézünk az életünkre, felfedezzük azokat a pillanatokat, amikor valami mélyen megérintett. A bibliai zsoltárok kifejezett példái annak, amikor valaki az életére tekint, és beszél róla. Ez maga az imádság. Ennek gyakorlására hívnak meg a szervezők minden érdeklődőt. Bővebb információkért Kujbus Mártát, a szatmári püspökség világiak irodájának referensét lehet hívni a 0757.050.923-as telefonszámon.

SZFÚ

Fogódzót nyújt az élethez
A lelkigyakorlat arról szól, hogy ránézünk az életünkre, felfedezzük azokat a pillanatokat, amikor valami mélyen megérintett.
Lelkigyakorlat otthon, egyénileg, de közösségben
Az interneten lehet majd csatlakozni a Világiak Irodája által szervezett lelkigyakorlathoz, amelyen közös imára és személyes beszélgetésekre is lehetőség nyílik.
Cookie