×
2024. 06 19.
Szerda
Gyárfás
23 °C
tiszta égbolt
1EUR = 4.98 RON
1USD = 4.64 RON
100HUF = 1.26 RON
Szatmárnémeti

Szatmárnémeti: tucatnyi utcában kapcsolják le az áramot

2024.05.07 - 10:11
Megosztás:
Szatmárnémeti: tucatnyi utcában kapcsolják le az áramot
(Illusztráció: freepik.com / jcomp)
A közvilágítás LED-esre cserélése, vagy egyes villamos-berendezések modernizálása miatt feszültségmentesítenek a villanyszerelők szerdától péntekig Szatmárnémetiben nagyon sok helyen.

Két feszültségmentesítést igénylő fejlesztés is zajlik párhuzamosan Szatmárnémetiben az április 8. – 10. közötti időszakban, ami miatt a következő címeken kell hétórás, reggel kilenc és délután négy között tartó áramszünetre számítani.
Az Electrica Distribuţie Romania Rt. bejelentése a kimaradás maximálisan várható időtartamára vonatkozik, ami jellemzően kevesebbet szokott tartani, a villanyszerelők igyekeznek mielőbb végezni.

Április 8., szerda: Batizi út (részlegesen), Garofiţei, József Attila, Theodor Dimitrie Speranţa utca.

Április 9., csütörtök: Anghel Saligny utca, Anghel Saligny tér, Argeşului, Avram Iancu, Crişan, Luceafărului, Ion Neculce, Parcului, Rodnei, Grigore Ureche utca.

Április 10., péntek: Eroii Revoluţiei tér.

Princz Csaba

SZÓLJON HOZZÁ FACEBOOKON! 

 

Áramszünetek öt településen
Közzétette az Electrica hol fognak előre betervezett munkálatokat végezni a villamos-vezetéken. Öt településen lesz lekapcsolva az áram huzamosabb ideig a nappali órákban.
Szatmárnémeti: nagyon sok helyen lesz áramszünet
Több mint ötven szatmárnémeti utca több száz háztartását érinti az Electrica Distribuţie bejelentése: 5 – 8 órán át nem lesz áram az előttünk álló hét adott napján.
Út- és járdajavítások zajlanak Szatmárnémetiben
A felfestések zajlanak a Batizi úton, hamarosan egyértelmű jelzéseket kap az Udvari úti körforgalom is itt. Nagyobb volumenű munka zajlik még az Aurel Vlaicu, az Amaci úton és a Wolfenbüttel utcában.