×
2021. 03 05.
Péntek
Adorján, Adrián
6 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.88 RON
1USD = 4.05 RON
100HUF = 1.34 RON
Szatmárnémeti

Segítsünk a Freelife-nak!

2021.02.22 - 16:25
Megosztás:
Segítsünk a Freelife-nak!
A Freelife Egyesületnek jelenleg jó állapotban lévő vödrökre van szüksége, azonban bármilyen adományt szívesen fogad / Fotó: Facebook/Asociaţia Freelifesm
A szatmárnémeti Freelife Egyesület munkatársai és önkéntesei évek óta az ember legjobb barátainak a szolgálatában állnak.

Munkájuk során számos kutyust mentenek meg, kezelnek, és nap mint nap azon dolgoznak, hogy új, szerető otthont találjanak számukra. Az, hogy az egyesület több éve kimagasló szinten működhet, egyrészt fáradhatatlan munkatársainak és önkénteseinek köszönhető, viszont az önzetlen támogatókról sem szabad megfeledkezni, akik mindeddig kitartóan segítették a Freelife munkásságát. Az egyesület ezúttal is a lakosság segítségnyújtási készségében bízva kér támogatást. A dermesztő fagy számos eszközt, illetve szerszámot megrongált, a Freelife a leggyakrabban használt eszközök egyikéből, vödrökből szenved hiányt. Az egyesületnek rendkívül nagy szüksége van a vödrökre, hogy el tudja látni a kutyusokat vízzel és étellel. Az egyesület tehát az elkövetkező időszakban — és nem csak — szívesen fogad új vagy használt, de jó állapotban lévő vödröket. A Freelife-ot a továbbiakban is támogathatják a már megszokott módszerekkel, élelmet, szerszámokat és pénzadományt is elfogad, viszont ami a továbbiakban is a legfontosabb marad, az az örökbefogadás. Mindezek mellett az egyesület számára továbbra is fel lehet ajánlani a személyi jövedelemadó 3,5 százalékát.

Akik szeretnének örökbe fogadni, adományozni, az önkéntes programba jelentkezni, illetve a jövedelemadó 3,5%-ának felajánlásához szükséges formanyomtatványra lenne szükségük, a 0746.813.484-es, 0724.003.443-as vagy a 0745.521.042-es telefonszámon, illetve az egyesület weboldalán (https://bit.ly/32WpVzT) kaphatnak több információt, vagy ellátogathatnak az ipari park szomszédságában található menhelyre. Látogatási program: hétfőtől péntekig 10–15 óra, szombaton pedig 10–16.30 óra között.

Kallós András

Szakmaválasztásban segítenek
A sikeres szakmaválasztás lehetőségeivel ismerkedtek meg a hátrányos helyzetű gyermekek.
SMA-1 — nincs vesztegetni való idő, minden nap számít
Online aláírásgyűjtést indított az SMA Sofia Alapítvány, melynek célja az újszülöttkori SMA-1-szűrés bevezetése és a kezelési protokoll módosítása. Egyre több gyereket érint a betegség.
Minden segítséget szívesen fogadnak
A szatmárnémeti Freelife Egyesület a továbbiakban is számít a szatmári lakosság támogatására. Jelenleg ételadományokra van a legnagyobb szükség. Az egyesület továbbra is az örökbefogadásra és a sterilizálásra buzdít minden egyes állatszerető személyt.
Cookie