×
2024. 06 19.
Szerda
Gyárfás
20 °C
tiszta égbolt
1EUR = 4.98 RON
1USD = 4.64 RON
100HUF = 1.26 RON
Sport

Sakk: harmadik lett Kovács Balázs Nagybányán

2024.06.04 - 13:04
Megosztás:
Sakk: harmadik lett Kovács Balázs Nagybányán
A dobogó harmadik fokára állhatott fel Kovács Balázs (jobbra). (Fotó: SzOVSK)
A Szatmárnémeti Olimpia VSK sakkozója, Kovács Balázs bronzérmet szerzett Nagybányán, egy nemzetközi tornán. Összetettben az igen előkelő 11. helyen zárt.

Kovács Balázs, a Szatmárnémeti Olimpia VSK sakkozója bronzérmet szerzett Nagybányán, a Strategic Time Squere Festivalul Internațional de șah elnevezésű nemzetközi torna első kiírásán, amit május 31. – június 2. között rendeztek meg a máramarosi megyeszékhelyen.

Ezen a megmérettetésen összesen 64 sakkozó ült asztalhoz, akik romániai, moldovai és magyarországi klubokat képviseltek. Margareta Sarivan edző fiatal tanítványa összetettben az előkelő 11. helyen zárt, de az ÉLŐ 1801-2000 kategóriában a harmadik lett.

Szatmárnémeti Olimpia VSK

 

Sakk: Seletye-bronz a kolozsvári próbán
Kiváló eredményt jegyzett Seletye Dominik a kolozsvári Sports Festivalon. Margareta Sarivan edző tanítványa a 49 nevezést regisztráló ÉLŐ 1700-1800 csoportban remekelt.
Táncsport: húsznál is több érem Kassáról
A június 8. és 9. közötti hétvégén Kassán versenyeztek a szatmárnémeti Loga Tánciskola sportolói. Huszonegy érmet hoztak haza a megmérettetésről.
Cselgáncs: aranyérmet szereztek a Balkán-bajnokságra készülők
A szlovákiai Nagymihályon léptek tatamira az elmúlt hétvégén a Szatmárnémeti Olimpia VSK judokái, akik a június közepén a Balkán-bajnokságon kell majd bizonyítsanak.