×
2024. 02 27.
Kedd
Edina
9 °C
erős felhőzet
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.58 RON
100HUF = 1.28 RON
Nagykároly

Romantikus vacsora Valentin-napon a Károlyi-kastélyban!

2024.02.02 - 12:05
Megosztás:
Romantikus vacsora Valentin-napon a Károlyi-kastélyban!
(Fotó: visitcarei)
Újrakezdődnek a nagykárolyi Károlyi-kastélyban a romantikus esték, az elsőre pedig épp Valentin-nap alkalmából kerítenek sort a szervezők.

A romantikus esték sorozata tehát február 14-én rajtol, amikorra a szerelmespároknak lehetőségük nyílik nyerni egy különleges vacsorát két fő részére a Károlyi-kastély lovagtermében, elegáns, meghitt környezetben.

Hogyan nyerhetek?

Első sorban kedvelni (like-olni) kell a @visitcarei és a @lart_hotel_carei közösségimédia-oldalát, majd meg kell jelölni a verseny felhívásáról szóló bejegyzés kommentszekciójában azt a személyt, akivel szívesen eltöltenék ezt a különleges estét. Figyelem, minél több komment, annál több esély! Ezután kedvelni és megosztani kell a bejegyzést a történeteknél (story), valamint az üzenőfalon, és kötelezően meg kell jelölni a @visitcarei és @lart_hotel_carei oldalakat. 

A verseny 2024. február 8-án ér véget. A nyertes nevét a sorsolást követően a Visit Carei oldalán teszik közzé.

Fontos megjegyezni, hogy csak egyetlen pár kerülhet ki győztesen. 

Nem csak nyerni, foglalni is lehet!

Amennyiben nem sikerült nyerni, akkor nincs ok szomorkodni, hiszen foglalás révén, anyagi ellenszolgáltatás fejében lehetősége van részt venni a vacsorán.
Foglalni kizárólag kétszemélyes asztalokat lehet, a vacsora személyenként 200 lejbe kerül, amely tartalmaz egy üdvözlő italt, kétfogásos (előétel és főétel) vacsorát, desszertet, ásványvizet és vörösbort.

A hangulatot élőzenés pillanatok és meglepetés tánc fokozza. Jelentkezni csak telefonon lehet, 2024. február 10-ig, hétfőtől péntekig, 09:00 és 17:00 óra között a 0743.048.240-es telefonszámon. A foglalásra a vacsora költségeinek befizetését követően van lehetőség, maximum két nappal a jelentkezést követően.

A romantikus este időpontja 2024. február 14-e, 18:00-21:00 óra között.

Hírszerkesztő