×
2021. 11 27.
Szombat
Virgil
5 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.39 RON
100HUF = 1.34 RON
Szatmárnémeti

Retró autók a főtéren

2021.10.16 - 07:00
Megosztás:
Retró autók a főtéren
Fotó: Az esemény Facebook-oldala
Ma 9 és 13 óra között az Őszi retroparádé oldtimerautó-kiállítás miatt lezárják a gépjárműközlekedés elől Szatmárnémetiben a régi központbeli körforgalom Eötvös (A. I. Cuza) és Széchenyi (1 Decembrie 1918) utcák közötti szakaszát.

Régi autók lesznek kiállítva a szatmárnémeti régi főtéren, a bemutató délelőtt tíz és déli egy óra között tart. Ezt a Retromobil Club Romania szervezi, és a részt vevő autósok visszajelzései alapján 70–80 megcsodálható járgányt ígérnek. Szabadtéri rendezvényhez tökéletesen megfelelő időt ígérnek mára a meteorológusok, szélcsendes, alig felhős 15 fokot, esőre semmi esély nincs a mai nap folyamán.

A szervezők ezúton is a közlekedők megértését kéri. SZFÚ

 

Jubileumi fotókiállítás Nagykárolyban
Tetten ért pillanatok címmel nyílik meg november 21-én, vasárnap 12.30 órától a nagykárolyi Károlyi-kastély lovagtermében a nagyváradi Tóth Istvánnak, a Nemzetközi Fotóművészek Szövetsége Művészének (AFIAP) jubileumi kiállítása.
Még látogatható a kaplonyi kiállítás
A kaplonyi székhellyel rendelkező Szivárvány Egyesület tagjai által szervezett első képzőművészeti kiállítás, melyet a Communitas Alapítvány és a Romániai Magyar Demokrata Szövetség támogatásának köszönhetően nyitottak meg október végén, még most is látogatható.
Mitroi Tímea festményei Bécsben
Mitroi Tímea hat alkotásával találkozhat a közönség november 4–19. között a bécsi 12–14 contemporary galériában megrendezett képzőművészeti tárlaton, melynek témája a szépség.
Cookie