×
2024. 06 19.
Szerda
Gyárfás
20 °C
tiszta égbolt
1EUR = 4.98 RON
1USD = 4.64 RON
100HUF = 1.26 RON
Szatmárnémeti

Rendszeresen rongálják az RMDSZ választási plakátjait

2024.05.16 - 16:33
Megosztás:
Rendszeresen rongálják az RMDSZ választási plakátjait
A Szatmárnémeti és Szatmár megyei RMDSZ választási plakátjait módszeresen rongálják, letépik ismeretlen elkövetők. A hivatalos plakátolóhelyekre elhelyezett választási hirdetéseket az RMDSZ önkéntesei sorra visszaragasztják, a Szövetség pedig feljelentést tesz ismeretlen elkövető ellen.

Ezzel kapcsolatban a Szatmárnémeti RMDSZ oldalán jelentek meg fotók, amelyek alátámasztják az állítást. Mint a posztban is megjegyzik: feltűnő módon néhány jelölt plakátja sértetlen, a vandálok szelektíven rongálnak!

A Szatmárnémeti RMDSz álláspontja szerint ez ilyesfajta akciók nem vezetnek eredményre, „a szatmáriak úgyis tudják kire kell, és kire nem szabad szavazni”!  

rmdsz-plakat-rongalas-4.jpg
rmdsz-plakat-rongalas.jpg
rmdsz-plakat-rongalas-5.jpg

Hírszerkesztő
 

A polgármesteri mandátumok 6,81%-át szerezte meg az RMDSZ az országban
A Szociáldemokrata Párt (PSD) a polgármesteri mandátumok 53,24%-át, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) a 34,69%-át, az RMDSZ pedig a 6,81%-át szerezte meg a vasárnapi önkormányzati választásokon.
Kelemen Hunor: erős képviseletre van szükség!
Kelemen Hunor RMDSZ-elnök vasárnap Csíkkarcfalván kijelentette: arra szavazott, hogy a magyar közösségnek erős hangja legyen az Európai Parlamentben, és tovább fejlődjenek a magyarlakta települések.
Turos Lóránd: Adrian Cozma a magyarokat nem, csak a pénzüket szereti
"Semmiképpen sem szeretnénk konfliktusokat, megosztottságot előidézni, hogy olyan árkok alakuljanak ki a helyi közösségben, amit a választások után nehéz lenne betemetni." – mondta az interjúban Turos Lóránd szenátor.