×
2021. 10 19.
Kedd
Nándor
4 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.27 RON
100HUF = 1.37 RON
Belföld

Rendőrség: 412 rendőri állásra várnak külső jelentkezőket

2021.09.13 - 18:45
Megosztás:
Rendőrség: 412 rendőri állásra várnak külső jelentkezőket
Fotó: Facebook / Poliția Română
412 rendőri állásra hirdet versenyvizsgát külső jelentkezők számára a Román Rendőrség a létszámhiány csökkentése érdekében.

A versenyvizsgára online is fel lehet iratkozni, vagy az állásokat meghirdető rendőrőrsöknél, szeptember 13-a és 24-e között, hétköznap és munkaszüneti napokon egyaránt.

Jelentkezni teljes iratcsomóval kell a megadott dátumig, utólagosan már nem fogadnak el hiányzó dokumentumokat - tájékoztatta a rendőrség hétfőn az AGERPRES hírügynökséget.

A pályázók fizikai teljesítőképességét felmérő selejtezőt október 11-e és 19-e között tartják.

Az írásbelire október 23-án kerül sor, a vizsgázóknak egy tesztet kell kitölteniük.

Az álláshirdetésről a https://www.politiaromana.ro/ro/politia-romana/unitati-teritoriale webhelyen lehet többet megtudni.

AGERPRES

Temesvár: megszökött a kórházból egy koronavírussal diagnosztizált iraki menedékérő, a rendőrség keresi
Egy negyvenéves iraki férfit keres a temesvári rendőrség, akit COVID-19-cel diagnosztizáltak a temesvári városi kórházban, majd elhagyta az egészségügyi intézményt.
Bukaresti és Kolozs megyei cégek kínálják a legnagyobb béreket az álláskeresőknek
A bukaresti, illetve Ilfov, Kolozs, Temes és Iaşi megyei cégek kínálják a legnagyobb béreket az álláskeresőknek, 740 és 1378 euró közötti nettó fizetéseket ajánlanak - derül ki a BestJobs pénteken közzétett elemzéséből.
IGPR: a hét végén több mint kétezer sofőr jogosítványát vonták be a rendőrök
Az elmúlt hét végén 2074 sofőr gépkocsivezetői jogosítványát vonták be a rendőrök egy országos balesetmegelőzési akció keretében, amellyel a gyorshajtás és a biztonsági öv használata elmulasztásának kockázatára akarták felhívni az autósok figyelmét.
Cookie