×
2022. 01 20.
Csütörtök
Fábián, Sebestyén
1 °C
Gyenge eső lehetséges
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.36 RON
100HUF = 1.39 RON
Szatmárnémeti

Rendes buszmenetrend lesz

2020.06.19 - 21:13
Megosztás:
Rendes buszmenetrend lesz
Július elsejétől áll vissza a Transurban megszokott, normális autóbusz-menetrendje Szatmárnémetiben, tájékoztatott a közszállítási vállalat.

A szükségállapot véget érte után fokozatosan gyakorította a vírushelyzet miatt megritkított járatait a buszos cég, most körülbelül 95 százaléka jár a buszoknak. Június 21-től, vasárnaptól újabb leállított járatot indítanak, lesznek buszok vasárnap délután is, amiket eddig nem üzemeltetett a szatmárnémeti közszállítás.

Átlagosan 74 évet él egy szatmári
Fél évvel, 74,3 évre nőtt a szatmáriak születéskor várható átlagos élettartama: a férfiak esetében ez 70,54, a nők körében pedig 78,13 év volt, ami az egyik legalacsonyabb az egész országban.
Közösségre szabott engedélyeztetés Szatmárnémetiben
Új szabályok érvényesek ettől az évtől a szatmárnémeti kereskedelmi engedélyeztetést illetően, más papírokra is szükség van, mint korábban. Az országos szabályozás új, ehhez igazodik a városi.
Szatmárban is turnéztak
Tegnap Szatmár megye városait járta végig George Simion társelnök vezetésével a Románok Egyesülésért Szövetség (AUR) karavánja, hogy aláírásgyűjtésükkel „lépésről lépésre menesszék” tisztségéből Klaus Iohannis államfőt.
Cookie