×
2021. 03 05.
Péntek
Adorján, Adrián
6 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.88 RON
1USD = 4.05 RON
100HUF = 1.34 RON
Vidék

Porig égett az autó

2021.02.23 - 09:44
Megosztás:
Porig égett az autó
Hétfőn hajnalban, pár perccel 2 óra után riasztották a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőséget, mert Vadaspusztán lángra kapott egy személygépkocsi.

 Két habbal-vízzel oltó autó és 12 tűzoltó sietett a helyszínre, hiszen egyrészt a lakóházak közelében lévő járműről a lángok könnyen átterjedhettek volna a környező épületekre, másrészt az üzemanyagtartály berobbanása is reális veszélyt jelentett — a tűzoltók megérkeztekor már az egész gépkocsi hatalmas lángokkal égett, s nem is maradt más belőle, csak a váza. A szakértők megállapítása szerint a tüzet egy, a motorházban történt rövidzárlat miatti szikra okozta.

Kigyulladt az autópályán, Nyárádtő közelében egy köveket szállító nyergesvontató
Kigyulladt szerda délelőtt egy köveket szállító tehergépkocsi az észak-erdélyi autópályán, Nyárádtő közelében, a Marosvásárhely felé vezető sztrádalehajtónál leállították a forgalmat - tájékoztatott a Maros megyei katasztrófavédelmi felügyelőség.
Hegesztőgép okozhatta a Prahova megyei kőolaj-feldolgozó üzemnél kiütött tüzet
Valószínűleg egy nem megfelelően használt hegesztőgép idézte elő a Prahova megyei Colceag községhez tartozó Inoteşti faluban lévő kőolaj-feldolgozó üzem egyik csarnokában hétfő este kiütött tüzet, jelentette be a Prahova megyei katasztrófavédelmi felügyelőség kedden.
Erős tűz pusztított egy várorjai elektromos eszköz lerakatban
Erős tűz ütött ki csütörtökre virradóan a Beszterce-Naszód megyei Várorja (Nepos) településen lévő elektromos eszköz lerakatban.
Cookie