×
2023. 12 11.
Hétfő
Árpád
2 °C
erős felhőzet
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.61 RON
100HUF = 1.30 RON
Sport

Párbajtőr: tbilisi világkupa-fordulóra mennek a juniorok

2023.11.17 - 15:02
Megosztás:
Párbajtőr: tbilisi világkupa-fordulóra mennek a juniorok
Kilenc sportoló képviseli Romániát a hétvégi, grúziai megmérettetésen, köztük a szatmárnémeti Mézinger Márton, Anton Câmpan és Szabó Szabolcs.

A Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub három párbajtőrvívója, Mézinger Márton, Anton Câmpan és Szabó Szabolcs edzőjükkel Adrian Szilagyival pénteken Grúzia fővárosába utaznak, ahol november 18 - 19 között egy nemzetközi verseny zajlik, a Tbilisi Cup – 2023, junior korosztályos világkupa-forduló.

Ezen a megmérettetésen kilenc sportoló képviseli Romániát, akik szombaton az egyéni, vasárnap a csapatviadalban fognak megküzdeni.

A georgiai szövetség információi szerint 4 kontinens 23 országának a 180 párbajtőrvívója nevezett.

Szatmárnémeti Olimpia VSK

 

Vívás: Alex Oroian első, Adrian Dabija második lett Craiován
Uralták a mezőnyt a Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub Satu Mare párbajtőrvívói a Craiován rendezett Alfredo Bachelli Trófea nemzetközi megmérettetésen.
Vívás: tapasztalatszerzés Budapesten
Kispesten, a Jövő Bajnokai Kupán vívtak többen is a szatmári utánpótlás tagjai közül. Szép eredményekkel zártak, hasznos versenytapasztalatot szereztek.
Egyéni, junior Román Kupa-győztes lett Mézinger Márton
A Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub párbajtőrvívója, Mézinger Márton nyerte csütörtökön a junior korosztályos egyéni Román Kupa-küzdelmeket Bukarestben.