×
2022. 05 19.
Csütörtök
Ivó, Milán
4 °C
Derült
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.70 RON
100HUF = 1.29 RON
Belföld

Öt kilométeres kamionsor alakult ki a nagylaki autópálya-határátkelő kilépési oldalán

2022.01.18 - 11:45
Megosztás:
Öt kilométeres kamionsor alakult ki a nagylaki autópálya-határátkelő kilépési oldalán
Mintegy öt kilométeres kamionsor alakult ki kedden reggel a nagylaki autópálya-határátkelő kilépési oldalán, a várakozási idő legalább négy óra.

A határrendészet honlapján közzétett információk szerint a forgalom négy sávon halad, de nem lehet további sávokat megnyitni 'a magyar fél személyzethiánya' miatt.

Torlódás alakult ki a nehézgép-forgalomban a varsándi határátkelő kilépési oldalán is, ahol a várakozási idő legalább 200 perc.

A nagylaki országúti határátkelőn viszonylag gyorsan halad a kamionforgalom, 40 perc alatt át lehet jutni Magyarországra.

A Bihar megyei Borsnál mindkét határátkelőnél 70-80 perc, a Szatmár megyei Peténél 180 perc a várakozási idő a teherautók számára. AGERPRES

Nem unatkoznak a határrendészek
Az elmúlt napokban számos közlekedési szabálysértésre derült fény a petei határátkelőnél, melyek közül négyet Romániából kifelé menet, egyet pedig beutazáskor regisztráltak.
Határrendészet: több mint 8600 ukrajnai érkezett Romániába pénteken
Több mint 8600 ukrajnai érkezett Romániába a pénteki nap folyamán — tájékoztatott szombat reggel a határrendészet.
Orbán: megerősítik a csengersimai határátkelőhelyet - videóval!
A jövő héten egy nagyobb menekülthullámot várunk, ezért ezt a határátkelőhelyet is meg kell erősítenünk - mondta Orbán Viktor szerdán éjszaka, amikor Facebook-oldalán posztolt a csengersimai határátkelőpontról.
Cookie