×
2021. 10 19.
Kedd
Nándor
4 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.27 RON
100HUF = 1.37 RON
Vidék

Oszlopnak hajtott, jogsi nélkül maradt

2021.09.26 - 14:50
Megosztás:
Oszlopnak hajtott, jogsi nélkül maradt
Pénteken este, nem sokkal 21 óra után Mezőteremről riasztották a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőséget.

Egy Volkswagen sofőrje ugyanis lesodródott az úttestről és az út menti árokba csúszott, belecsapódva egy fa villanyoszlopba, amelyet ugyan nem döntött ki, de az autóban jelentős kár keletkezett. Mint kiderült, a 33 éves, irinyi illetőségű sofőr nem a sietség vagy sötétség miatt veszítette el uralmát gépkocsija fölött, hanem mert kissé a pohár fenekére nézett: leheletében 0,30 mg/l alkoholszintet mutatott ki a szonda. Ennek okán ittas vezetésért 1305 lejre bírságolták és három hónapra jogosítványát is bevonták.

Új közlekedésrendészeti „munkatársak”
Távvezérelhető oszlopok helyettesítik a rendőröket és erősítik fel a behajtani tilos táblák hatályát. Az új központ körül szolgálnak az első, földbe küldhető forgalmi akadályok, de lesznek máshol is.
Szénné égett a motoros
Halálos baleset történt pénteken 19 óra 30 perc körül a nagykárolyi kerülőúton, Gencs közelében, ahol egy motoros és egy kamion ütközött össze eddig még ismeretlen ok miatt.
Kettészakadt az autója, túlélte
Ritkán látott, rendkívül súlyos közúti baleset történt ma Újmárnán: egy személyautó akkora sebességgel csapódott bele egy útszéli villanyoszlopba, hogy az autó kettészakadt. A jármű sofőrje túlélte a balesetet.
Cookie