×
2023. 10 02.
Hétfő
Petra
11 °C
kevés felhő
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.69 RON
100HUF = 1.27 RON
Szatmárnémeti

Boldogan élhetsz örökké!

2022.09.20 - 18:06
Megosztás:
Boldogan élhetsz örökké!
Konfliktusok, háborúk, betegségek, gazdasági és társadalmi problémák fenyegetik mindannyiunk békéjét és nyugalmát. Élhetnek-e valaha tartós békében az emberek, igazán örvendve az életnek? A választ egy kampány keretében osztják meg Jehova Tanúi, amelyet Romániában és világszerte szeptember hónap folyamán szerveznek.

A kampány témája: Öröm és béke egy ellenségeskedéssel teli világban. Ezen világméretű kampány keretében Jehova Tanúi Szatmár megyében is ingyen terjesztik a Boldogan élhetsz örökké! című füzetet embertársaik számára. 
Ezzel a kezdeményezéssel a tanúk a Biblia jövőre vonatkozó szívmelengető ígéreteire szeretnék irányítani a figyelmet, és rámutatni arra, hogy az emberek boldogan élhetnek örökké a földön, bár a jelenlegi állapotokat figyelembe véve, úgy tűnik, hogy a világ az ellenkező irányba halad.

Világszerte több millió példány kerül terjesztésre a Boldogan élhetsz örökké! füzetből, több mint 530 nyelven. Szatmár megyében Jehova Tanúi ebből a füzetből több ezer példányt fognak elterjeszteni román, magyar és romani nyelven. Isten szavára irányítva a figyelmet, a füzet számos kérdésre ad választ, mint például: Hogyan jött létre az élet? Mi az élet célja? Miért kell szenvednünk? Eljön-e valaha a világvége? Élhetnek-e örökké az emberek? Világszerte több millióan találták már meg a választ ezekre a kérdésekre a Biblia olvasása által.

Ez a füzet ingyenesen letölthető és olvasható a következő honlapon: https://www.jw.org/hu/konyvtar/konyvek/boldogan-elhetsz-orokke-fuzet/, illetve, egy díjmentes példány is igényelhető az Ön környékén élő Jehova Tanúitól.

További információért felvehetik a kapcsolatot Jehova Tanúi romániai sajtóirodájával az alábbi elérhetőségek valamelyikén: telefon: 021 302 75 03, (+4) 0770 157684, e-mail: birouldeinformatiipublice.ro@jw.org, web: https://www.jw.org/ro/stiri/jw/. (x)