×
2024. 02 27.
Kedd
Edina
11 °C
szórványos felhőzet
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.58 RON
100HUF = 1.28 RON
Szatmárnémeti

Örökbefogadási akció és adománygyűjtés

2023.12.11 - 10:21
Megosztás:
Örökbefogadási akció és adománygyűjtés
A szatmárnémeti Free Life Állatvédo Egyesület jövő héten ismét megszervezi a már hagyománnyá vált állat-örökbeadási akcióját. Az egyesület igyekszik minél gyakrabban szervezni örökbeadási akciókat, melyeken az utcáról összeszedett védtelen állatoknak szereznek szereto gazdikat.

December 21-én, csütörtökön délelőtt 11 és délután 5 óra között az Auchan főbejáratához várják az állatbarátokat, olyan személyeket, akik szívesen megosztanák egy négylábú társsal a mindennapjaikat, ugyanitt adományokat, állateledelt is fel lehet ajánlani az egyesületnek.

Az egyesület tagjai azonban fenntartják a jogot arra, hogy megválogassák az örökbefogadókat, ugyanis nem egy esetben megtörtént az, hogy az állatbarát megunta kis kedvencet és vagy visszavitte a központba, vagy egyszeruen kitette az utcára. 

Az örökbefogadási napon az egyesületnek adományokat is fel lehet ajánlani: a száraz vagy konzerveledelt az egyesület által kezelt állatok kapják meg, a pénzfelajánlásokból pedig gyógyszereket és oltásokat vesznek számukra.

Hírszerkesztő