×
2021. 04 17.
Szombat
Rudolf
3 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.92 RON
1USD = 4.11 RON
100HUF = 1.36 RON
Belföld

Online felkészítőket tart az MFMI

2021.04.07 - 17:00
Megosztás:
Online felkészítőket tart az MFMI
Fotó: BBTE Magyar Film és Média Intézet
A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Magyar Film és Média Intézetének (MFMI) oktatói idén tavasszal ingyenes felkészítőket tartanak azon érdeklődők számára, akik a 2021-es évi nyári felvételi szakaszban a Film, fotográfia, média szakra jelentkeznének.

Az MFMI elsősorban azokat a végzős hallgatókat szólítja meg, akik a fotó- és filmkészítés területén szeretnék folytatni tanulmányaikat. A felkészítő minden érdeklődő számára nyitott, de regisztrációhoz kötött.

A jelentkezők a 2021 júliusában sorra kerülő felvételi vizsga második szakaszára, azaz mozgókép- és festményelemzésre kapnak felkészítést, valamint a felvételi eljárás lebonyolításával kapcsolatos fontos tudnivalókkal ismerkedhetnek meg.

A felkészítőkre április 23-án (Bátori Anna docenssel), május 21-én (Zágoni Balázs adjunktussal) és június 18-án (Bátori Anna docenssel) 17 órától kerül sor online formában, a ZOOM platformon. A felkészítőre való beiratkozásról és lebonyolításának pontos lépéseiről a következő Facebook-eseményen: https://www.facebook.com/events/276546027270465/ és az intézet Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/bbtefilm) lehet tájékozódni.

SZFÚ

 

Nincs elegendő iskolapszichológus
Az igényekhez mérten nagyon kevés a romániai tanintézményekben dolgozó pszichológusok száma, véli Daniel David pszichológiaprofesszor, a Babeş–Bolyai Tudományegyetem rektora.
Hol tart Románia a megvalósításban?
Világviszonylatban is egyedülálló módszerekkel vizsgálták a BBTE szakemberei, hogy hol tart Románia a fenntartható fejlődési célok megvalósításában — tájékoztat a BBTE sajtóosztálya.
Sylvester Stallone nem játszik a Creed III. című filmben
Sylvester Stallone nem játszik a Creed III. című filmben, amelynek jövő novemberre tűzték ki a premierjét - értesült a The Hollywood Reporter.
Cookie