×
2024. 04 15.
Hétfő
Anasztázia, Tas
19 °C
tiszta égbolt
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.66 RON
100HUF = 1.27 RON
Szatmárnémeti

Nyári órarendre váltanak a piacok

2024.04.01 - 05:14
Megosztás:
Nyári órarendre váltanak a piacok
Hét hónapon át lesz érvényes a szatmárnémeti piacokon a mától aktív nyári rend. (A szerző felvétele)
A meleg és a sok napsütés mellett a piacok órarendje is a tavaszról árulkodik. Április elsején életbe lép a nyári nyitvatartási rend a szatmárnémeti piacokon, hétfőtől péntekig két órával többet vannak nyitva.

Április elsejével váltanak át téli órarendről nyárira a megyeszékhelyi vásárterek, ahogy hosszabbodnak a nappalok, úgy lesz hosszabb a nyitvatartási idő is a piacokon.
Egy korábbi döntés értelmében mától kezdődően hétköznapokon 07:00 – 20:00 óra között vannak nyitva a szatmárnémeti piacok.

A szombati órarend: 07:00 – 17:00 óra közötti időszakra érvényes, a vasárnapi nyitvatartás: 07:00 – 14:00 óra között érvényes.
A nyári nyitvatartási rend október 31-ig lesz érvényben.

Princz Csaba

 

Legyen dinnye és eper a húsvéti asztalon!
A globalizáció és az infláció miatt manapság olyan világot élünk, amikor nem az a probléma, hogy mit teszünk az ünnepi asztalra, hanem az, hogy meg tudjuk-e fizetni. Az egzotikus gyümölcsök mellett elérhetőek a saját primőrök is.
Tele vannak a piacok kerti góliátokkal
Óriási méretű dísztököket lehet kapni a szatmárnémeti piacokon, száz kiló közelire is híztak ezek a nyáron. Egy ekkorára nőtt tököt megmozdítani gépre van szükség, mert nem csak súlyos, fogása sincs.
Tele vannak a piacok asztalai minden földi jóval
Igazi nyár eleji dömping van mindenből a szatmári piacokon, aki csak teheti, inkább válassza a helyi termelők által első kézből kínált, szép és egészséges portékát, mint a szupermarketek ajánlatát!