×
2021. 10 24.
Vasárnap
Salamon
1 °C
Derült
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.25 RON
100HUF = 1.36 RON
Vidék

Nőszövetségi csendesnap

2021.07.20 - 16:00
Megosztás:
Nőszövetségi csendesnap
A csendesnap szünetében lehetőség adódik majd vásárlásra az udvaron felállított standoknál / Fotó: http://hadadiegyhaz.hupont.hu
Július 31-én tartják meg Hadadon a Nagykárolyi Református Egyházmegye nőszövetségi csendesnapját, melyre szeretettel várják a nőszövetségek tagjait.

Tőtős Beáta-Margit nőszövetségi elnöknő tájékoztatása szerint a csendesnapot az egyházmegyei nőszövetség vezetősége szervezi és bonyolítja le, mely 10 órakor áhítattal kezdődik, igét hirdet Máthé Tünde dobrai református lelkipásztor, ezt követően Tolnay István esperes és Tőtős Beáta hadadi lelkipásztor mond köszöntőbeszédet.

Az ülőprogramokat követően félórás tornára várják a megjelenteket, majd Bogdán Ilona Őrhelyemre állok címmel tart előadást. 12 órára félórás szünetet iktattak be a szervezők, majd 12.30 órakor Imaséta következik — békesség, szeretet, elfogadás, hála állomásokon. A nap 14 órakor az ebéddel ér véget. Szünetben egy stand lesz felállítva, ahol vásárolni lehet különböző dolgokat. Az érdeklődők jelentkezését július 25-ig várják.

S. B.

Három éven belül újulna meg a  Republicii és az Eliberării lakónegyed
„A kormány által létrehozott Anghel Saligny-program kiírásai révén szeretnénk megújítani a nagykárolyi Republicii és Eliberării lakónegyedek kanalizálását és ivóvízhálózatát” — mondta Kovács Jenő polgármester.
Igénylik az oltást a nagykárolyiak
Októberben eddig több mint 500 személy igényelte a koronavírus elleni vakcinát Nagykárolyban.
Bízzunk a tudományban! — kéri a nagykárolyi szakember
Az emberek nagy része nem hisz a pandémiában, azt hiszik, hogy ez egy hókuszpókusz. Ez egyfajta védekezési mechanizmus, hogy biztonságban érezzék magukat, tagadják a probléma meglétét, én viszont inkább az oltást választom — írja dr. Szabó Renáta pszichiáter.
Cookie