×
2024. 06 19.
Szerda
Gyárfás
19 °C
szórványos felhőzet
1EUR = 4.98 RON
1USD = 4.64 RON
100HUF = 1.26 RON
Nagykároly

Nagyszerű gasztrofesztivál volt a kastélykertben

2024.05.26 - 12:10
Megosztás:
Nagyszerű gasztrofesztivál volt a kastélykertben
(Fotók: anziksz.com)
Finom ételek, minőségi kulturális programok, boldog nyertesek, lezárásként pedig egy remek hangulatú szabadtéri buli képezte a Nagykároly és Vidéke Gasztrofesztivál hivatalos programját.

Hatalmas érdeklődés mellett zajlott a Nagykároly és Vidéke Gasztrofesztivál szombaton. A kastélykertben megrendezett eseményen 29 csapat mérte össze főzőtudományát, hogy a négytagú zsűri előtt mutassa meg milyen finomság is főtt a kondérjában.

hirek/2024/05-majus/nk-gasztrofeszt/2.jpg

Szépen kialakított standokon lehetett megkóstolni a finomságokat idén is, csak úgy mint a korábbi években oly sok más alkalommal.
hirek/2024/05-majus/nk-gasztrofeszt/4.jpg

Az idei megmérettetés két első helyezettje a Haller Erika által vezetett Erika konyhája csapata, valamint a MIK csapata lett.
hirek/2024/05-majus/nk-gasztrofeszt/7.jpg

A szervezők szeretnének köszönetet mondani a Rekettye Kulturális Egyesület növendékeinek, amiért idén is színvonalas, tartalmas műsorral emelték a rendezvény fényét. Köszönet Szűcs Józsefnek és tanítványainak a minőségi könnyűzenei programért. Nem utolsósorban pedig köszönet a debreceni Happy & Band partyzenekarnak, a nap lezárásaként megtartott szabadtéri buliért.
hirek/2024/05-majus/nk-gasztrofeszt/9-1.jpg

Külön köszönetüket fejezik ki a szervezők a Csi-Go játszóháznak a csúszda biztosításért, valamint mindenkinek, aki jelenlétével hozzájárult a rendezvény sikeréhez. Találkozzunk jövőre is!

Tőtős Tímea

SZÓLJON HOZZÁ FACEBOOKON!