×
2021. 05 16.
Vasárnap
Mózes, Botond
10 °C
Közepes felhősödés
1EUR = 4.93 RON
1USD = 4.07 RON
100HUF = 1.38 RON
Nagykároly

Múzeumlátogatási lehetőség

2021.04.30 - 18:30
Megosztás:
Múzeumlátogatási lehetőség
Akik nem szeretnének kimondottan szabadtéri programot szervezni a napokban, meglátogathatják a Nagykárolyi Városi Múzeumot.

Május első hétvégéje legtöbbször a szabadban, grillezéssel, bográcsozással eltöltött órákról szól. Idén az ortodox húsvéttal egy időben ünnepeljük május elsejét, a munkaszüneti napot. Akik nem szeretnének kimondottan szabadtéri programot szervezni a napokban, meglátogathatják a Nagykárolyi Városi Múzeumot, mely május elsején és másodikán 9 és 17 óra között fogadja az érdeklődőket, május 3-án azonban zárva lesz az intézmény. A Szatmár Megyei Múzeum megyeközpontbeli létesítményeit azonban a napokban nem lehet látogatni, leghamarabb kedden, május 4-én lesz ismét ügyfélfogadás.

 

Veteránautó-kiállítás
Tavaszi Retro Parádé néven szervez veteránautó-kiállítást a Román Retromobil Klub szatmárnémeti fiókszervezete és a Gróf Károlyi Idegenforgalmat Népszerűsítő Központ.
Mentorként debütál Csobot Adél
Csobot Adél 2012-ben 3. helyezést ért el az X-Faktor tehetségkutató 3. évadában, onnan pedig szépen ívelt felfelé a karrierje. Idén már mentorként segítheti a jelentkezőket.
Konfirmációi bizonyságtétel Nagykároly-Belvárosban
Tizenöt ifjú tett konfirmációi bizonyságtételt vasárnap délelőtt a Nagykároly-belvárosi Református Egyházközség fehér virágokkal díszített templomában. Az ünnepi istentiszteleten Tukacs József lelkipásztor a szerecsenországi komornyik történetéről beszélt a jelenlévőknek.
Cookie