×
2022. 06 25.
Szombat
Vilmos
27 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.69 RON
100HUF = 1.23 RON
Szatmárnémeti

„Mozgásra fel!” a Boldog Scheffler János Központtal

2022.06.23 - 11:04
Megosztás:
„Mozgásra fel!” a Boldog Scheffler János Központtal
Jókedvű, zenés, csoportos mozgásra várják a gyerkőcöket Fotó: Facebook
Három turnusban szervez nyári sporttevékenységeket „Mozgásra fel!” címmel a Boldog Scheffler János Központ.

A szervezők kiemelik, hogy egy turnus 5 napból áll, és napi 2 óra aktív mozgást — vízben és szárazföldön — foglal magában. A foglalkozásokra azon 9–12 éves gyerekek jelentkezését várják, akik szeretnek mozogni, vagy épp túlsúllyal küzdenek. Az órák csoportban zajlanak, jókedvvel, zenével. Jelentkezni a következő turnusokra lehet: július 18–22., július 25–29., augusztus 1–5. Egy turnus 250 lejbe kerül, ám az ár tartalmazza a mozgásprogramok díját és egy uzsonnát is. Mivel a helyek száma turnusonként nyolc személyre van korlátozva, a szervezők arra kérik az érdeklődőket, hogy időben jelezzék gyermekük részvételi szándékát. A várható órarend (9–12) a következő: 9–10 óra között szabadtéri csoportos zenés torna (zumba), 10:30–11:30 között aquagym. További információért, illetve jelentkezés céljából tárcsázzák a 0361.408.872-es telefonszámot! Sz.K.

„Viszontlátásra, múzeum”
A Szatmár Megyei Múzeum szeretettel várja a kedves látogatókat június 25-én, szombaton, hogy együtt búcsúztassák a múzeum felújítási munkálatai miatt bezáró állandó kiállításokat.
A Samfest Jazz & Wine ismét közelebb hozza a dzsesszt a szatmáriakhoz
Június 15–18. között, 4 napon át különleges dzsesszritmusoktól lesz hangos Szatmárnémeti, hiszen a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ és Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala ismét megszervezi a szatmáriak és az idelátogatók körében is nagy sikernek örvendő Samfest Jazz & Wine dzsesszfesztivált. Az esemény a nyári programok jól megszokott helyszínén, a Tűzoltótorony körüli téren, a Dr. Fátyol Rudolf parkban fog zajlani.
Másfél milliárd lejes hitelkerettel folytatódik idén az Első ház program
A kormány által szerdán elfogadott határozat értelmében másfél milliárd lejes hitelkerettel folytatódik idén az Első Ház program.
Cookie