×
2021. 09 29.
Szerda
Mihály
15 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.24 RON
100HUF = 1.38 RON
Sport

Megyei bajnokokat avatott a szatmári karate egyesület

2021.06.27 - 17:20
Megosztás:
Megyei bajnokokat avatott a szatmári karate egyesület
Szombaton rendezte meg a Szatmár Megyei Karate Egyesület (AJK) a hagyományos megyei bajnokságot, amelyen az Energy Kardio Club, a Szatmárnémeti Samuraiul SK, illetve a lázári karateszekció sportolói mérték össze erejüket és tudásukat.

Magos Róbert, az AJK elnöke elmondta, hogy az Energy edzőteremben rendezett megmérettetésen a kihon próba szabályai szerint zajlott a verseny, illetve azok a karatékák léphettek tatamira, akik klubjukon belül kiváltották a Román Karate-szövetség tagságot is. 
Zárásként a Magos Róbert, Anzik Arnold és Filer Iván edzők kiosztották a legjobbaknak járó arany-, ezüst- és bronzérmeket, de emellett különdíjakat is átadtak a legtechnikásabb sportolóknak. 
„Gratulálni tudok minden résztvevőknek, de ugyanakkor köszönöm mindazok segítségét, akik közbenjártak a bajnokság szervezésében, betartva a sportminisztérium előírásait. Ezen a megmérettetésen csak olyan sportolókat nevezhettek a klubok, akik ebben az évben rendszeresen jártak edzésre, így kellően fel voltak készülve. A résztvevőkön látható volt a teljesítménybeli javulás. Külön kiemelném a lázári szekció sportolóinak a kiváló teljesítményét, mivel ez egy igen új csapat, és remek eredményeket hoztak a község számára” — nyilatkozta Magos Róbert, az AJK elnöke.

A legtechnikásabb karatékák
Pugner-Donca Gerárd, Irina Pop, Cezar Cucuiet, Patrick Codrea-Mikle, Sztankovits Dávid, Pálfi Denisa.

Megyei bajnokok
Delia Molnar-Kira, Illés Nikolett, Francesca Chermes, Burján Áron , Dragoș Prunilă, Sztankovits István , Jeromos Áron, Posvai Barbara, Rareș Duca, Casian Șter, Maya Ardelean, Patrick Codrea-Mikle, Pálfi Denisa, Darius Mesteșanu, Gerard Pugner-Donca, Irina Pop, Maya Baki, Nagy Tamás.

Második hely
Katócz Alex, Balázs Roland, Sorbán Tamara, Andrei Panacea, Toma Anderco, Filer-Rácz Dávid, Gabriel Caraușan, Dávid Ingrid, Sztankovics Dávid, Andrei Boca, Matei Gegeran, Prada Bence, Fabio Popovici, Kiss Dominik, Cezar Cucuiet, David Dragan, Balog Alex. 

Harmadik hely
Ianis Holici, Kiss Benet, Gaál András, Horváth Áron, Robotyin Mihály, Jeromos Ákos, Dominic Todica, Adrian Pater, Soproni Mátyás, Maya Dragoșici, Paul Olosuteanu, Mihály Árminm, Denis Mîndruț.

Pesek Attila

Váncsa és Burya is vb-aranyat szereztek
Hét éremmel tértek haza a Szatmárnémeti VSK karatékái az Egyesített Karate Világszövetség (WUKF) által Kolozsváron rendezett világbajnokságról.
Újonc karatecsoportot indít a Samuraiul SK
Már 5 éves korosztálytól várja a sportolni vágyó gyerekeket Szatmárnémetiben és Lázáriban a Samuraiul SK, Szatmár megye egyik legrégebbi karateegyesülete.
Tajcsi-tanfolyamot tartott az udvarhelyi nagymester
A szakágban elismert shotokan karate nagymester, shihan Kovács Zsigmond (6. Dan) volt a Szatmárnémeti Okinawa SK vendége az elmúlt hétvégén, aki a klub sportolóinak tartott tanfolyamot.
Cookie