×
2023. 01 27.
Péntek
Angelika
2 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.89 RON
1USD = 4.48 RON
100HUF = 1.26 RON
Szatmárnémeti

Megszűnik a nyomtatott Szatmári Friss Újság

2022.08.31 - 08:42
Megosztás:
Megszűnik a nyomtatott Szatmári Friss Újság
A nyomtatott Friss Újság szűnik meg, online elérhető marad
Három hónappal a szombati lapszám megszüntetését követően az azóta csak súlyosbodó energiapiaci változások, a folyamatosan emelkedő papír- és nyomdaipari költségek újabb kényszerhelyzetbe hoztak: szeptember 1-jétől meg kell szüntetnünk a nyomtatott Szatmári Friss Újságot.

Ez irányú döntésünket nagyban befolyásolta az is, hogy szeptember 5-étől bezárja kapuit a debreceni nyomda, ahol az újságot eddig nyomtatták, és egy nyomdaváltás, valamint az október elejére már bejelentett 25%-os papíráremelés olyan kiadásokat körvonalazott, amelyeket már nem lehetett bevállalni egy 5000 példányszámú napilap esetében. 
Fontos hangsúlyozni: a nyomtatott Szatmári Friss Újság szűnik meg, online felületen továbbra is elérhető marad, ott még gyorsabban és teljesen díjmentesen érhetik majd el a híreket. 

Azon előfizetőink, akiknek a lapkihordók még nem juttatták vissza a szeptemberi (esetenként októberi, novemberi, decemberi) előfizetési díjat, keressék fel szerkesztőségünket a szeptemberi hónapban Szatmárnémetiben, a Corneliu Coposu sétány 2/37. szám alatt munkanapokon 10–12 óra között, hogy a nyugta felmutatása ellenében visszatéríthessük azt. Megértésüket köszönjük.

Balázsi István kiadóvezető