×
2022. 06 25.
Szombat
Vilmos
27 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.69 RON
100HUF = 1.23 RON
Nagykároly

Megmozgatják az egész családot Nagykárolyban

2022.06.22 - 15:00
Megosztás:
Megmozgatják az egész családot Nagykárolyban
Változatos programokkal és mozgással várnak mindenkit (Fotó: Getty Images)
Családi tornanapot szerveztek a nagykárolyi Károlyi-kastély parkjába június 25-re, szombatra.

„Látogass el családtagjaiddal a Károlyi-kastély parkjába, egy kellemes délutáni kikapcsolódást szolgáló programra, amelynek keretében közös foglalkozásokat szerveztünk szülőknek-gyermekeknek, nagyszülőknek-unokáknak, pihentető, mégis sok mozgással megfűszerezett rendezvény részeként!” — olvasható a rendezvény kedvcsinálójában.

17:00 és 21:00 óra között a rendezvényre kilátogatókat az egész családnak szóló játékok és szórakoztató vetélkedők, kézműves foglalkozások, skandenberg, retró autókat bemutató kiállítás, origami, interaktív foglalkoztató sátor, hagyományos termékek vására, társasjátékok, mini tánctanfolyam, mini dobtanfolyam, könnyűzenei program, rajz- és festészeti műhely, retró zene, mesesátor és térítés ellenében használható felfújható csúszda várja.

18:30 órai kezdettel divatbemutatóra kerül sor, amelynek keretében a D’OR nyári kollekcióját a DIVA’S modellügynökség manökenjei vonultatják fel. A szabadtéri sportrendezvények közül 18:00 órától aerobicra, 19:00 órától pilatesre, 20:00 órától Deepworkre, 21:00 órától pedig Body Artra kerül sor. Az egyenként 20 perces edzéseket Virág-Szabó Andrea irányításával végezhetik a mozgás kedvelői. Az érdeklődőktől azt kérik, hogy vigyenek magukkal matracot vagy egy plédet.
A rendezvény szervezői a Nagykárolyi Művelődési Központ és a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság. Együttműködő partnerek: Gróf Károlyi Idegenforgalmat Népszerűsítő Központ, Retromobil Klub Románia, Nagykárolyi Városi Könyvtár, illetve helyi vállalkozások. SZFÚ

Cookie