×
2021. 11 27.
Szombat
Virgil
5 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.39 RON
100HUF = 1.34 RON
Belföld

Meghosszabbították a Románia és tíz európai ország közötti repülőjáratok felfüggesztését

2020.04.16 - 19:52
Megosztás:
Meghosszabbították a Románia és tíz európai ország közötti repülőjáratok felfüggesztését
Meghosszabbították a Románia és tíz európai ország közötti repülőjáratok felfüggesztésére vonatkozó intézkedést - közölte Marcel Vela belügyminiszter.

A tárcavezető a 9-es számú katonai rendelet előírásait ismertette csütörtök esti nyilatkozatában.

A rendelet többek között kimondja, hogy meghosszabbítják a Románia, valamint Nagy-Britannia, Észak-Írország, az Amerikai Egyesült Államok, Belgium, Hollandia, Törökország, Irán, Olaszország, Franciaország és Németország közötti repülőjáratok felfüggesztésére vonatkozó intézkedést.

GCS: 1727 új fertőzést igazoltak, 180 Covid-beteg halálát regisztrálták
A Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS) szombati közlése szerint az utóbbi 24 órában 1727 személyt diagnosztizáltak SARS-CoV-2-fertőzéssel; ugyanakkor 180 koronavírussal összefüggésbe hozható halálesetet regisztráltak, ezek közül 19 korábban következett be.
Ciucă: a kormány hamarosan bejelenti a koronavírus dél-afrikai variánsának romániai terjedését megakadályozó intézkedéseket
A hatóságok a legrövidebb időn belül bejelentik a koronavírus dél-afrikai variánsának romániai terjedését megakadályozó intézkedéseket - ígérte péntek este a kormány Facebook-oldalán a miniszterelnök.
Alig több mint százan szorulnak kórházi ápolásra
A járványgörbe laposodásának köszönhetően napok óta folyamatosan és jelentősen csökken az intézményes ápolásra szoruló koronavírus-fertőzöttek száma, amely pénteken már csak alig valamivel haladta meg a százat.
Cookie