×
2023. 06 08.
Csütörtök
Medárd
1EUR = 4.96 RON
1USD = 4.64 RON
100HUF = 1.34 RON
Szatmárnémeti

Még több fény, még több led, még nagyobb hangerő

2023.05.25 - 15:03
Megosztás:
Még több fény, még több led, még nagyobb hangerő
Már épül a városnapi hang-monstrum, hangminőségben és hangerőben nem lesz hiány! (A szerző felvétele)
Tavaly azt gondolták sokan, hogy a városnapi színpadi hatást már nincs hová fokozni, de kiderült, hogy van. Idén még hangosabb és még fényesebb lesz a városnapi ünnepségek legfontosabb alkotóeleme, a nagyszínpad.

A zenészek kérték, hogy legyen hangosabb, a városnapi hangosítók megadták nekik, a művészek kérték, hogy legyen még jobb fénytechnika és még nagyobb ledfal, a városnapi világosítók megadták nekik. A nagyszínpad idén is 140 négyzetméteres.

Hangorkán

Tavaly kétszer nyolc hangfalból dübörgött a zene, akkor sem volt kevés, de idén már kétszer tizenegyből fog. Egy hangfal 1500 watt teljesítményű, úgyhogy el lehet képzelni mekkora erővel (33000 wattal) fog szólni a Szívedből minden kell, vagy a Kör közepén. A mély hangokat 16 darab hangszóró fogja a színpadról a közönségre rázúdítani, úgyhogy aki kimegy a térre, az húszezer wattnyi mély hang elnyelésére készüljön fel.

Ledzuhatag

A ledfal is combosabb lett, 48 négyzetméteres felületével járul hozzá a még jobb fesztiválélményhez, 1-1 méter szélesek lesznek a szélsők, amelyeken a színpadon történtekről élőben készülő közelieket nézhetik a távolabb állók. A méretek mellett a minőség is jobb lett, olyan közel vannak már egymáshoz a fal ledjei, hogy már négy méterről is élvezhető, éles képet kapnak a nézők, minden borostát meg lehet majd számolni a rockereknek az arcán, minden hajszálat az énekesnőknek a frizurájában.
 
Műsorvezetés

Készülnek már nagyon a városnapi munkára a műsorvezetők, idén Nagy Katalin, Ioana Vladimirescu, Raluca Jofi, Szilágyi Levente és Ovidiu Matioc lesznek a konferansziék a városnapi hétvégén, a teljes műsor, minden fellépő kétnyelvű bemutatást kap.
Raluca és Kata idén is „Szatmáron készült” ruhákat választottak színpadi viselet gyanánt. Kata az Otto Hermann cég kreátorai által tervezett és készítette ruhákban fog felmenni a színpadra, Raluca a  szintén szatmári, Shadey névvel fémjelzett viseletet ölt majd. Műsorvezetőknek, színpadtechnikusoknak és fellépőknek az Oaş ásványvíz biztosítja a megfelelő hidratálást.

Princz Csaba

SZÓLJON HOZZÁ FACEBOOKON!