×
2022. 10 07.
Péntek
Amália
9 °C
Borult idő
1EUR = 4.94 RON
1USD = 4.99 RON
100HUF = 1.17 RON
Szatmárnémeti

Magyarokat elgázosítani akaró focistával erősítenek a szatmári liberálisok

2022.09.20 - 15:27
Megosztás:
Magyarokat elgázosítani akaró focistával erősítenek a szatmári liberálisok
Mosolyognak, meg az egyik kezükkel paroláznak, de a másik ökölbe van szorítva... (Fotó: Adrian Cozma Facebook oldala)
A liberális pártnak lett tagja az az egykori focista, aki magyarellenes kirohanásával lett tétel a román diszkrimináció-ellenes tanács által elmarasztaltak lajstromán. Nevezetessé szeretné tenni Szatmár megyét!

Az Olimpia egykori labdarúgója, Dan Gavrilescu a PNL új tagja. A sárga-kékek egykori játékosa inkább botrányai, nem pedig góljai miatt maradt meg az emlékezetünkben. Előbbiek közül is a legemlékezetesebb az, amikor elgázosítani akarta a magyarokat, a közösségi médiában közzétett bejegyzéséért pénzbüntetést is kapott az Országos Diszkriminációellenes Tanácstól. "Deportálnálak és elgázosítanálak benneteket mind" – írta ki közösségimédia oldalára, majd azon sajnálkozott, hogy már nem él Vlad Ţepeş, hogy igazságot tegyen. Kijelentéseit annak idején rendkívüli felháborodás követte a szatmári magyar közösség körében.
Kilenc évvel magyarellenes kijelentései után most Adrian Cozmaval, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) Szatmár megyei szervezetének elnökével pózol közös képen, büszkén arra, hogy tagja lehet a pártnak.

Hazafiakkal van tele

Gavrilescut felkérhették, hogy lépjen be a szervezetbe, mert a párttaggá válását közhírré tevő bejegyzésben ezt írja:
„Nyitott szívvel fogadtam, hogy csatlakozzam egy csapathoz amely fiatal, ügyes, igazi hazafiakkal van tele, akik hajlandóak kart karba fonni, hogy Szatmár megye Románia nevezetessége legyen, ne csak egy olyan hely, ahol a térkép a szögön lóg!” Ezt már sokan mondták korábban is a román politikusok közül, mégsem lett belőle semmi. És különben is, Gavrilescu párttaggá válásával nem történt egyéb, mintsem hogy megtalálta a zsák a foltját.

Hírszerkesztő

 

Cozma beperelte Kereskényit
Tényleg bíróságra citálja Adrian Cozma képviselő Kereskényi Gábor szatmárnémeti polgármestert, miután az kicsike-diktátornak és végbélkúp-embernek nevezte őt nyilvánosan.
Lemondott Gheorghe Stan
A csütörtöki tanácsülésen jelentette be Gheorghe Stan szatmárnémeti alpolgármester (PNL), hogy lemondott a megyeszékhely helyettes városvezetői székéről.
Nem kilépett, kitették a PNL-t
A közvélemény és a lakosság iránti tiszteletből „helyzettisztázó” sajtótájékoztatót tartott tegnap a szatmári RMDSZ vezetősége és parlamenterei a PNL állítólagos „kilépésével” kapcsolatban.
Cookie