×
2021. 10 19.
Kedd
Nándor
4 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.27 RON
100HUF = 1.37 RON
Sport

Magyar bajnok lett a szatmári judoka lány

2021.10.12 - 17:28
Megosztás:
Magyar bajnok lett a szatmári judoka lány
Újabb magyar bajnoki címekkel gazdagították gyűjteményüket a Judo Master nagykárolyi cselgáncsozói.

Pelcz Attila edző mindegyik tanítványa dobogóra állt, de közülük Bandi Synthya nyakába magyar bajnoki aranyérem került. A fiatal tehetség a 12 éven aluli, vagyis a a Diák-A korosztály 45 kilogrammos versenyében bizonyult a legjobbnak.
Csapatársa, a kétszeres magyar bajnok Alexia Timoc is a 12 éven aluliak megmérettetésén lépett tatamira, azonban a 32 kilósok viadalában ezúttal elvesztette a döntőt, de így is ezüstéremmel térhetett haza. 
Az egri Kemény Ferenc Sportcsarnokban rendezett országos bajnokságon a Diák-B, vagyis a 11 éven aluli korosztály viadalában Nagy Erik remekelt, ő a 29 kilogrammos súlycsoportban a dobogó harmadik fokára állhatott fel. 
„Sajnos Alexiának nem jött össze a harmadik magyar bajnoki cím, de így is dobogós lett. Synthya viszont magyar bajnok lett, aminek nagyon örültök. De összeségében büszke vagyok mindhárom tanítványomra, hiszen mind éremmel térhetett haza” – összegezte Pelcz.

Pesek Attila

Hét érem a lengyelországi Só Kupáról
A lengyelországi Krakkó városának közelében, a sóbányájáról híres Wieliczka településen küzdöttek az elmúlt napokban a Judo Master SK szatmárnémeti és nagykárolyi cselgáncsozói, ahonnan két arany-, egy ezüst- és négy bronzéremmel tértek haza.
Hat éremmel jöttek haza Nagyszebenből a judokák
Nagyszebenben léptek tatamira az elmúlt hétvégén a Szatmárnémeti VSK-Fușle Security SK cselgáncsozói, ahonnan egy arany-, két ezüst- és három bronzéremmel tértek haza.
Lengyelországból hoztak érmeket az Unio judokái
Két éremmel tértek haza a lengyelországi Wolbromból a Szatmárnémeti Unio SK cselgáncsozói, ahol már több mint egy évtizedes hagyománnyal rendelkező nemzetközi, korosztályos megmérettetést rendeztek.
Cookie