×
2021. 05 16.
Vasárnap
Mózes, Botond
11 °C
Közepes felhősödés
1EUR = 4.93 RON
1USD = 4.07 RON
100HUF = 1.38 RON
Belföld

Lehetséges, hogy június 1-jével teljes kapacitással kinyithatnak a tengerparti vendéglők

2021.05.04 - 12:21
Megosztás:
Lehetséges, hogy június 1-jével teljes kapacitással kinyithatnak a tengerparti vendéglők
Lehetséges, hogy június 1-je után teljes kapacitással kinyithatnak a tengerparti vendéglők a beoltott személyek számára - jelentette ki kedden a miniszterelnök.

Florin Cîţu azt is elképzelhetőnek tartja, hogy június 1-je után ne legyen kötelező a maszkviselés a tengerparton és kirándulásokon.

Cîţu megerősítette: további lazító intézkedéseket az oltási kampány sikerének függvényében lehet bevezetni.

AGERPRES

Továbbra is zöld zónás járványügyi szempontból az ország valamennyi megyéje
Az ország valamennyi megyéje és a főváros is zöld zónásnak számít járványügyi szempontból, azaz 1,5 ezrelék alatti a fertőzöttségi ráta - közölte szombaton a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).
729 új koronavírusos megbetegedést jelentettek
A legutóbbi tájékoztatás óta 729 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában, azt követően, hogy az elmúlt 24 órában országszerte több mint 32.700 koronavírustesztet végeztek - közölte szombaton a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS). A GCS szerint olyan személyekről van szó, akiknek korábban nem volt pozitív teszteredményük.
Montenegró a jövő héten nyit a turisták előtt
Montenegró minden határát megnyitja a turisták előtt a jövő héten - jelentette be Zdravko Krivokapic miniszterelnök a montenegrói közszolgálati televízió (RTCG) szombati beszámolója szerint.
Cookie