×
2021. 12 05.
Vasárnap
Vilma
2 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.38 RON
100HUF = 1.36 RON
Szatmárnémeti

Le van zárva a Cuza Vodă

2021.11.25 - 06:46
Megosztás:
Le van zárva a Cuza Vodă
Fotó: Princz Csaba
Aszfaltozzák az úttestet, ezért ma 7.30 és 20.00 óra között zárva lesz a civil közúti forgalom előtt Szatmárnémetiben az A. I. Cuza Vodă (Eötvös) utca. Gyalog lehet közlekedni.

Az utcát szinte az összes tömegközlekedési járat érinti, a lezárás mégsem befolyásolja a mai buszközlekedést, tudtuk meg a Transurbantól, mert az autóbuszok át lesznek engedve az utcán a munkavégzés ellenére is, nem változnak a buszútvonalak. P. Cs.

 

Zavarók a lezárások
Ha egy utca le van zárva, az mindig zavart kelt a közlekedők körében, az emberek akkor is hajlamosak elfelejteni, hogy nem fognak tudni behajtani egy utcába, ha korábban már tájékoztatva voltak, hogy lezárás lesz. Így történt ez csütörtökön Szatmárnémetiben, ahol az A. I. Cuza Vodă volt aszfaltozás miatt lezárva.
Aszfaltozási munkálatok Szatmárnémetiben
Szezonzárásra, télre készülő munkákat végeznek a szatmárnémeti közutakon, a tél beállta előtt még elvégeznének minden olyan közúti munkálatot, amit az időjárás még megenged, tudtuk meg a városmenedzsertől. Lesznek utcák, amelyek teljesen új burkolatot kapnak.
Lezárják az utcát
November 14-én, vasárnap az aszfaltozási munkálatok miatt le lesz zárva Szatmárnémetiben az 1 Decembrie 1918 (Széchenyi István) utca.
Cookie