×
2022. 05 27.
Péntek
Hella
26 °C
Közepes felhősödés
1EUR = 4.94 RON
1USD = 4.61 RON
100HUF = 1.26 RON
Szatmárnémeti

Kutyás örökbefogadási vásár

2022.01.14 - 08:11
Megosztás:
Kutyás örökbefogadási vásár
A több mint százötvenből tucatnyi kiskutyával készül örök beadási akciót szervezni a szatmárnémeti telephelyű Freelife egyesület és kutyamenhely.

 Az ingyenes vásárra szombaton, január 15-én kerül sor Szatmárnémetiben, a Károlyi úti Auchan bevásárlóközpont főbejáratánál 11 és 19 óra között. Az örökbefogadási vásáron az érdeklődők megismerhetik a menhely legifjabb korú kutyáit, időt tölthetnek velük, simogathatják őket. Tanácsot is kérhetnek helyben olyanok, akinek már van kutyájuk, vagy ez alkalommal visznek haza egyet (vagy többet), mert az akció arról szól, hogy helyben örökbe is fogadhatók a kiválasztott kiskutyák. Akinek nem tetszik egyik kivitt kutya sem, vagy már későn érkezik és a legszebbeket már elvitték, az időpontot egyeztethet az egyesület önkénteseivel, megbeszélheti, hogy mikor mehet ki a Lucian Blaga úti ipari park mögött lévő kutyamenhelyre, hogy onnan válasszon magának neki tetsző, neki megfelelő, nagy vagy kis kutyát.
A vásárra nemcsak azokat az állatbarátokat vagy állatra vágyókat várják, akik kutyát vinnének haza, hanem azokat is, akik támogatnák a nonprofit egyesület munkáját, és kutyatápot tudnak felajánlani, mert erre van mindennap nagy mennyiségben szükség, ennek van leginkább szűkén az egyesület. De pénzadománnyal, egyéb felajánlással is lehet segíteni a Freelife egyesület munkáját, vagy a szombati vásáron, vagy bármikor máskor is.

Carl Orff Carmina Buranajával megkezdődtek az idei városnapok
Jól mutatja, hogy mennyire szükség volt egy össznépi szabadtéri rendezvényre, hogy már a nulladik napon sokan érkeztek a szatmárnémeti új főtéri nagyszínpad elé, amely a városnapi nyitóünnepségnek adott otthont. Erős, de langyos szél fújt délután a főtéren, ami szellővé csendesedett a kezdésre.
Lakóközösség a Horea 6-ban
Folytatja a szatmárnémeti városvezetés a Horea utca 6. szám alatt régen elhíresült, mára csendesebb hellyé vált ingatlan helyzetének és állapotának a rendezését. Lakóközösség, majd felújítás.
Ismét együtt ünnepelhettünk
Két év kényszerszünet után kellemes időben ünnepelhette Szatmár magyarsága március 15-ét — százak vonultak fel a megyeszékhely központjában a szatmári huszárokat követve, a Petőfi-szoborig.
Cookie