×
2021. 10 21.
Csütörtök
Orsolya
20 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.25 RON
100HUF = 1.36 RON
Sport

Kovács István első meccse lesz az Európa-bajnokságon

2021.06.13 - 13:28
Megosztás:
Kovács István első meccse lesz az Európa-bajnokságon
Negyedik bíróként debütál a labdarúgó Európa-bajnokságon Kovács István.

A nagykárolyi játékvezető hétfőn 19 órától Szentpéterváron a Lengyelország – Szlovákia mérkőzésen lesz az aradi Ovidiu Hațegan segédje, a mérkőzés asszisztensei pedig Radu Ghinguleac és Sebastian Gheorghe lesznek. Mint ismeretes, először kapott két romániai bírói-csapat meghívást egy Eb-re, Kovács Istvánt Vasile Marinescu és Ovidiu Artene asszisztensek kiséték el.

Pesek Attila

Kovács bíráskodik a City meccsén
A labdarúgó Bajnokok Ligája 3. fordulójának egyik érdekes összecsapását vezeti kedd este a nagykárolyi FIFA-bíró, Kovács István, aki Vasile Marinescu és Ovidiu Artene asszisztensekkel, illetve Marian Barbu cserebíróval a Club Brugge – Manchester City mérkőzésen dirigál.
1968 után ismét olasz siker az Európa-bajnokságon
Olaszország nyerte meg a labdarúgó Európa-bajnokságot: Roberto Mancini szövetségi kapitány együttese a torna vasárnapi döntőjében 1–1 után tizenegyespárbajban győzte le Anglia csapatát a londoni Wembley Stadionban. Angliának még mindig nincs Eb-győzelme.
Kovács István sepsiszentgyörgyi lelkészt választották a Magyar Unitárius Egyház püspökévé
Kovács István sepsiszentgyörgyi lelkészt, közügyigazgatót választotta a következő hat évre püspökké szombaton a Magyar Unitárius Egyház (MUE) élére a két helyszínen - Kolozsváron, a belvárosi unitárius templomban, illetve Budapesten, a Bartók Béla Unitárius Egyházközség templomában - egyidejűleg ülésező tisztújító zsinat.
Cookie