×
2021. 03 05.
Péntek
Adorján, Adrián
6 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.88 RON
1USD = 4.05 RON
100HUF = 1.34 RON
Nagykároly

Könyvbemutató lesz Nagykárolyban

2021.02.12 - 17:26
Megosztás:
Könyvbemutató lesz Nagykárolyban
Bálint Kati pszichológus, meseterapeuta és dr. Tallian Cristian gyermekpszichiáter új könyvét Nagykárolyban is bemutatják.

Az eseménynek a Chakra Shop lesz a helyszíne február 16-án 18.30 órai kezdettel. „Amikor először találkoztunk Bálint Katival, és megkérdeztük, hogy mivel foglalkozik, szerényen csak annyit válaszolt: mesékkel gyógyít gyerekeket. Már akkor éreztük, hogy valamilyen úton-módon mi is a részesei szeretnénk lenni annak, hogy ez a könyv minél több szülőhöz, lelkiismeretes pedagógushoz, óvónénihez eljusson. Bátran mondhatjuk, hogy rendhagyó és egyedülálló könyvről van szó, amely mesékkel gyógyít szorongással küzdő gyerekeket, és büszkék lehetünk arra, hogy környezetünkben ilyen emberek élnek, mint e könyv szerzői. A könyv DVD-melléklettel érkezik, amin a közismert zeneművész, Cserey Csaba zenei aláfestésével hallhatók a gyógyító mesék. A februári könyvbemutatón nemcsak a szerzők, de Cserey Csaba is jelen lesz. Igyekszünk egy tartalmas, mindenki számára tanulságos esti programmal szolgálni” — mondta Schnebli Barbara, a rendezvény helyszínéül szolgáló bolt egyik tulajdonosa.

A Csigaházba bújó gyermekvilág című könyv megvásárolható lesz a helyszínen, illetve kérésre a szerzők dedikálják is azt. A könyvbemutató során a jelenlévők a témához kapcsolódó kérdéseiket is feltehetik Bálint Katinak és dr. Tallian Cristiannak. A szervezők tájékoztatása szerint a férőhelyek száma limitált, ezért kérik az érdeklődőket, hogy a 0757.356.197-es telefonszámon jelezzék helyfoglalási szándékukat.

SZFÚ

Március végére készül el Nagykároly költségvetése
A tavalyi évet minden nehézség ellenére jól zárta Nagykároly, hangzott el a pénteken délben lezajlott nagykárolyi tanácsülésen.
Sokallják a tervezett parkolási díjszabást
A nagykárolyi döntéshozóknak a fizetéses parkolási stratégia keretében tervezett díjszabásokról is voksolniuk kellett a tegnapi ülésen, és végül elutasították a határozattervezetet. A Nemzeti Liberális Párt tanácsosai a tarifák csökkentését javasolták.
Doremi Fúvóiskola
Zenei képzések indulnak márciustól Nagykárolyban a Doremi Fúvóiskola szervezésében, amelyeknek a Nagykárolyi Művelődési Központ ad otthont.
Cookie