×
2021. 11 27.
Szombat
Virgil
5 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.39 RON
100HUF = 1.34 RON
Programajánló

Könyvbemutató

2021.06.20 - 18:00
Megosztás:
Könyvbemutató
Fotó: SZFÚ Archívum
Június 22-én, kedden 12 órától a Kölcsey Ferenc Főgimnázium és a Szamos Diákirodalmi Kör szervezésében mutatják be Simonfy József Danse Macabrie című verseskötetét.

Simonfy hosszú éveken át volt a líceum alkalmazottja, számtalan versének ötlete és megírása kapcsolódik a portaszobához, diákoknak és pedagógusoknak adatott meg az a lehetőség, hogy kéziratban, bármilyen megjelenés előtt olvashassák a verseit. A keddi könyvbemutató lehetőséget ad arra is, hogy nyugdíjba vonulása alkalmából egy beszélgetés során elköszönjön, elbúcsúzzon az iskola pedagógusaitól is. Pataki Enikő, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium igazgatója méltatja majd Simonfynak az iskolához való kötődését. A kötetet bemutatja Bagosi Ilona magyartanár, a költő verseiből olvasnak fel a Szamos Diákirodalmi Kör tagjai.

SZFÚ

Könyvbemutatót tartottak az Iparosotthonban
Kulisszák mögött: a történelmi regény mély pontjai címmel tartottak könyvbemutatót Gál Vilmos és Cselenyák Imre történelmiregény-írók részvételével a szatmárnémeti Iparosotthonban.
Kiadvány a nagykárolyi nyomdászat kétszáz évéről
Dr. Karácsonyi Károly A nagykárolyi nyomdászat kétszáz éve címmel megjelent kiadványát népes közönség előtt mutatták be csütörtök délután Nagykárolyban, a Károlyi-kastély lovagtermében.
Könyvbemutatóval köszöntek el Simonfytól
Tegnap a Kölcsey főgimnáziumban mutatták be Simonfy József Danse macabre című verseskötetét. A kötetet Bagosi Ilona magyartanár mutatta be, Simonfynak az iskolához fűződő kapcsolatát Pataki Enikő méltatta. A Szamos Diákirodalmi Kör tagjai versösszeállítást adtak elő.
Cookie